ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

tiistai 27. syyskuuta 2011

Maan Voimapisteet



Germanea kanavoinut Lyssa Royal (www.lyssaroyal.com)
Vuodelta 1992
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ote nauhalta 115, joka tallennettiin Kyotossa, Japanissa.

Hei, tässä on Germane. Tänä iltana puhumme planeetan energiasta ja alueista, joita kutsutaan voimapisteiksi. Ensimmäiseksi aiomme kuvata, miksi voimapisteitä on olemassa. Teemme tämän käyttäen analogiaa.

Planeettanne energia on kuin kangas. Kuten tiedätte, kankaassa on monia värejä, ja värit on kudottu yhteen tavalla, mikä muodostaa kuvion. Katsoessanne tätä kankaan kuviota ette välttämättä ole tietoisia yksittäisistä kuiduista. 
 
Ryhdyn tästä taiteelliseksi havainnollistaakseni asiaytimen. Taas kerran, tämä on esimerkki eikä tilanne oikeasti näytä täsmälleen tältä. On eri energialinjoja, joita kulkee ympäri planeettanne ja joilla on eri ominaisuuksia. 
 
Kuvitelkaa, että jokainen näistä eri väreistä edustaa eri energialaatua ja kuvitelkaa, että tämä kankaan kappale on kiedottuna planeettanne kaltaisen pallon ympärille. Nämä energialinjat kulkevat niin, että ympäri planeettanne eri laadut tai värit on edustettuna. Nyt meillä on vain kolme väriä [käyttämässämme kuviossa]. Jos saisimme valita, olisi paljon enemmän värejä, mutta saatte ajatuksen.

Maan meridiaanikangas


Nämä energialinjat joita kulkee planeettanne keholla, ovat samanlaisia kuin meridiaanilinjat, joita kulkee omalla kehollanne. 
 
Niinpä esimerkiksi joku voisi olla planeettanne alueella, missä sininen ja punainen lanka risteävät. Hän voi sitten kulkea planeettanne toisen osaan, missä sininen ja punainen linja risteävät. Hän huomaa, että energialaatu kummassakin paikassa on hyvin samanlainen. Tämä johtuu siitä, että risteävät energialinjat ovat lähes identtisiä kummallakin alueella. Tämä saa aikaan energiayhtäläisyyttä ympäri planeettaanne.

Harmonisen yhdentymisen aikaan monet teistä menivät planeetan eri energiakeskuksiin. Vuonna 1987 oli kaksi päivää, joita kutsuttiin Harmoniseksi yhdentymiseksi. Se oli aikaa, jolloin planeettanne kulki energiaportin läpi toiseen evoluutiovaiheeseensa. Monet ihmiset planeetalla tulivat tietoiseksi halustaan mennä johonkin energiakeskukseen kokemaan tätä Harmonista yhdentymistä. Ja niin sadat ihmiset ympäri maailmaa kerääntyivät joihinkin pääenergiapisteisiin, kuten Egypti, Peru ja Jukatan. Toiveena oli, että jos riittävästi ihmisiä kerääntyisi näihin merkittäviin energiapisteisiin, pystyttäisiin muuttamaan planeetan tietoisuutta.


Koska nämä linjat ovat kuin kehonne meridiaanipisteitä, niin silloin kun laitetaan energiaa linjan yhteen osaan, vaikutetaan planeetan kaikkiin alueisiin, jotka ovat yhteydessä tähän linjaan. Se on tavallaan kuin Shiatsu-ajatus. Kun mennään yhteen energiakeskukseen ja tehdään tietoisuustyötä, se on kuin paineen aiheuttamista planeetan akupunktiopisteeseen ja näin energia vapautuu planeetalla. Siksi hyvin monet ihmiset matkustavat voimapisteisiin. Energia siellä ei ainoastaan aktivoi yksilöä, vaan hän palvelee myös planeettaa kokonaisuutena.


Niinpä voitte kuvitella, että ihmisryhmät jotka ovat sijoittuneet strategisesti planeetan pääenergialinjojen varrelle, voivat itse asiassa saada aikaan koko energiamuutoksen. Näin tapahtui Harmonisen yhdentymisen aikana. 
 
Energia jonka luomisen osana te kaikki olitte, muutti planeetan energiaa. Ihmisten ei tarvinnut olla tietoisia Harmonisesta yhdentymisestä palvellakseen, sillä jokainen ihminen planeetalla oli oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, missä tahansa heidän täytyikin olla tuolla aikajaksolla 1987. 
 
Joidenkin ihmisten oli oltava tietoinen Harmonisesta yhdentymisestä niin, että he voisivat tehdä matkan voimapisteisiin, mutta energiaa tarvittiin ympäri planeettaa, joten monet teistä jotka eivät olleet tietoisia Harmonisesta yhdentymisestä, olivat joka tapauksessa aivan oikeassa paikassa.

Tuona aikana planeetalle säteilty energia sai aikaan valtavan muutoksen. Asiat joita olette nähneet sen jälkeen, kuten Berliinin muurin kaatuminen ja kommunismin hajoaminen Venäjällä, ovat kaikki tulosta energiasta, mitä te kaikki olette laittaneet massatietoisuuteen muutoksen aikaansaamiseksi, mukaan luettuna Harmoninen yhdentyminen. 
 
Teille jotka olette uteliaita, niin ajankohta oli 16.-17.8.1987. Kun matkustatte voimapisteisiin tänä päivänä, teette saman kuin nuo ihmiset Harmonisen yhdentymisen aikana. Autatte vapauttamaan painetta ja energiaa planeetalla sekä aktivoitte itseänne.

Toinen asia jota haluaisimme selittää vähän enemmän, liittyy siihen, miksi menette planeetan yhdelle alueella ja sitten toiselle alueelle ja ne näyttävät hyvin samanlaiselta energialtaan. 
 
Esimerkiksi Ohitossa, Japanissa oli äskettäin kolmen päivän kanavointityöpaja. Monet osallistujat olivat olleet Perun matkalle viime vuonna. Jotkut ihmiset kommentoivat, että lähellä Ohitoa oli samaa energiaa kuin Machu Picchussa. Syynä siihen on energialinja.

Sanotaan, että yläaluetta tässä edustaa Ohito. Se on alue, missä punainen ja sininen linja risteävät. Ja sanotaan, että tämä alempi X edustaa Machu Picchua. Tämä on myös alue, missä punainen ja sininen linja risteävät, joten energiaolosuhteet ovat hyvin samanlaiset. Tarkkanäköinen voisi mennä kumpaankin paikkaan ja tuntea tuon samanlaisen energian. Ette kuvittele tätä tyhjästä. Aistitte hyvin todellisen energiayhteyden.


Olemme puhuneet kehon chakroista. Maapallossa on myös chakroja. Planeetan evoluution aikana nämä paikat ovat vaihtuneet. Ne muuttuvat aina jatkuvan tasapainon ylläpitämiseksi. Niinpä kerromme teille planeetan chakrojen ja pääenergiakeskusten välisestä korrelaatiosta.


Maan chakrat


Ensimmäinen chakra kehossanne, juurichakra, korreloi maailmanne alueen kanssa, jota kutsutaan Siinai-vuoreksi. 
 
Taas kerran, nämä tietyt alueet muuttuvat ajan myötä planeetallanne. Kuitenkin tämä on ollut melko muuttumaton. 
 
Juurichakra on ollut Lähi-idän alueella ihmiskunnan alusta saakka. Ajan kuluessa se on vaihtanut paikkaa Lähi-idässä, mutta se ei ole todellisuudessa kulkenut kovin pitkälle. Sieltä planeettanne perusenergia säteilee. 
 
Juurichakran laadut liittyvät selviytymiseen ja tämä on lähellä paikkaa, missä sivilisaation syntyminen tapahtui. 
 
Integroitumattomassa yhteiskunnassa, kuten omanne, on usein yleistä, että planeetan juurichakra on alueella, missä on paljon pelkoa. Se on myös alue, missä on usein paljon konfliktia. Ja tietysti tuolla planeettanne alueella on ollut hyvin paljon konfliktia ihmiskunnan alusta saakka. Sitten kun konfliktienergia Lähi-idässä ratkeaa, konflikti loppuu planeetallanne.

Toisen chakran osalta pyydämme anteeksi, ettemme voi olla yksityiskohtaisia kanavan maantietopuutteen vuoksi. 
 
Kuitenkin se on Brasilian alue lähellä Amazonia. Planeetan toinen chakra on liikkunut melkoisesti kautta historian. Siellä toinen chakra tällä hetkellä sijaitsee. Jos muistatte, niin toisen chakran energia on mies- ja naispuolen integroiminen, seksuaalienergian integroiminen. Se sisältää myös primitiivisempiä tunteita. Brasilian Amazonin alue huokuu noita laatuja. Tämä toinen chakra toimii paljon myös syvän tiedostamattoman kanssa. Syvällä tiedostamattomassa ihmiset käsittelevät paljon varjojaan, pimeää puoltaan. Tämä maailman alue auttaa energeettisesti käsittelemään ihmisen varjoa.

Kolmas chakra mikä on maailmassanne solar plexus, vastaa vuoristoaluetta nimeltään Kilimanjaro Afrikassa. Solar plexus -chakran laadut ovat aikomus ja motivaatio ja myös vahvuus ja rohkeus. Jotkut aivan ensimmäisistä - voi, menemme maan ulkopuolisten historiaan, mikä voi kuulostaa monimutkaiselta - niiden ihmisten asutuksista oli tällä alueella, joita maan ulkopuoliset olivat manipuloineet geneettisesti. Menemättä paljon historiaan sanomme, että varhaisaikoina oli ihmisiä, jotka olivat maan ulkopuolisten kohteena tai joita maan ulkopuoliset valvoivat ja hallitsivat. Ensimmäinen ihmisryhmä joka yritti vapautua maan ulkopuolisten hallinnasta, oli tällä alueella. Niinpä melko pitkään tämä alue on ilmentänyt aikomuksen, motivaation, rohkeuden ja vahvuuden energiaa. Tavallaan tämä on alue planeetallanne, mistä motivaatio elää säteilee energeettisesti.


Neljäs chakra on sydänchakra. Se korreloi planeetallanne alueeseen nimeltään Haleakala. Haleakala on tulivuori Mauissa, Havaijilla. Jos paikantaisimme sen, sanoisimme, että Haleakala on tuon energian säteilypiste. 
 
Sieltä sydämen tai ehdottoman rakkauden energiaa säteillään massatietoisuuteen. Kun tällä alueella vieraillaan, on luonnollista, että sydänchakra avautuu hyvin laajaksi.

Tietysti, te jotka olette kiinnostuneita delfiineistä, tiedätte, että tuolla alueella on melko paljon niitä. 
 
Monet niistä ovat tuolla alueella sydänenergian vuoksi, sillä delfiinit auttavat ihmisiä avaamaan sydämensä. 
 
Sanoisimme, että delfiinit ovat myös ensimmäisiä tietoisia nisäkkäitä, jotka ottavat tuota sydänenergiaa vastaan planeetan puolesta.

Viides chakra joka liittyy kurkkuun, on planeettanne alue nimeltään Mt. Shasta. Se sijaitsee Pohjois-Kaliforniassa. Kurkkuchakran laadut ovat kommunikointi ja ilmaisu. 
 
Olemme kuulleet monien ihmisten kysyvän, miksi Amerikka näyttää olevan uusien ideoiden ja ajatusten keskus. 
 
Mt. Shastan energia on portti, minkä kautta kommunikointia voidaan kanavoida massatietoisuuteenne. Puhumme korkeamman tietoisuustason kommunikoinnista - kommunikointi hengestä ja ihmispotentiaalista. Jotkut Amerikan henkisistä hyvin perusopetuksista tulivat Mt. Shasta alueelta. Mt. Shastan vastuuna on siis kommunikointienergian kanavoiminen maailmanlaajuisesti.

Kuudes chakra mikä on kolmas silmä, on Himalajan alue. Olemme pahoillamme, ettemme voi olla yksityiskohtaisempia tarkasta vuoresta. Yleisesti ottaen ihmiskunnan luomisesta saakka kuudes chakra on sijainnut Himalajalla. Sen sijainti on hienoisesti muuttunut, mutta se on ollut yleisesti ottaen tuolla alueella.  
 
Kolmannen silmän laadut, kuten tiedätte, ovat sisäinen näkökyky ja intuitio. 
 
Himalajan alue on ollut tuhansia vuosia esoteerisen tiedon sija. Jotkut rauhanomaisimmista uskomusjärjestelmistä joita planeettanne ihmisillä on ollut, tulivat tuolta alueelta. Siellä pidetään planeettanne tulevaisuuden visiota.

Seitsemäs chakra mikä on kruunuchakra, on Fuji-san (Fuji-vuori). Syy tähän on hyvin erityinen. 
 
Japanin energia muodostaa sillan idän ja lännen välille. 
 
Kuten tiedätte, lännen ja idän filosofiat eivät ole koskaan olleet samaa mieltä. 
 
Länsi on keskittynyt älyyn ja sivuuttanut hengen. 
 
Itä on ollut paljon kiinnostuneempi hengestä eikä yhtä paljon älystä. 
 
Ne eivät ole koskaan pystyneet pääsemään minkäänlaiseen tasapainoon tai yhteissopimukseen.

Miten sitten planeetan idän ja lännen energiat sekoittuvat yhteen? 
 
Tämä tapahtuu kulttuurin kautta, jolla on hyvin vahva itämainen henkisyysperusta. 
 
Tämän kulttuurin täytyy rennosti ja innostuneesti käyttää myös älyä. Tämän kulttuurin täytyy olla valmis integroimaan lännen ja idän energiat. 
 
Jos ajattelette asiaa, niin mikä muu planeetan kulttuuri voi tehdä sen kuin Japani? 
 
Japani on portti idän ja lännen välillä. Täällä, symbolisesti kruunuchakran kautta, vastakkaisten energioiden lopullinen integroituminen tapahtuu planeetallanne. 
 
Yksityiskohtaisemmin tarkoitamme hengen ja aineen lopullista integroitumista. Ja niin energiakeskus joka palvelee polttopisteenä, on Fuji-san.

Voitte auttaa chakrojen tasapainon ylläpitämisessä


Näiden eri paikkojen laadut ovat yhtä tärkeitä planeetan keholle kuin chakrat ovat omalle kehollenne. 
 
Toisinaan ne voivat mennä pois tasapainosta ja toisten chakrojen täytyy ehkä kompensoida. 
 
Silloin kun jotain chakraa täytyy kompensoida, usein menette näille erityisalueille ja autatte energiaa tuolla alueella.

Mutkistetaanpa tätä lisää. Muistatteko piirtämämme ympyrän, joka osoitti tietyn chakran eri puolia? 
 
Jokaisella näistä planeetan energiachakroista on myös pienempiä chakroja, jotka edustavat nukkuvaa energiaa. Emme aio luetella kaikkia niitä. Se kestäisi aivan liian pitkään.

Kuitenkin annamme teille pienen kotitehtävän. Kun matkustatte ympäri maatanne ja maailmaanne, olkaa matkoillanne tietoinen energia-aistimuksesta. Voitte mennä tiettyihin paikkoihin, jotka ovat toissijaisia chakrapisteitä. 
 
Kuvaamme näitä hetken kuluttua. Toissijaiset chakrapisteet auttavat periaatteessa päächakrapisteitä energian tasapainottamisessa. Ne eivät ole keskipiste, mutta ne auttavat päächakroja. 
 
Annamme teille esimerkin. Esimerkiksi Jukatanin energia on toissijainen chakrapiste, joka auttaa toisen chakran prosessointia. Jos siis menette Jukatanille ja Brasiliaan, saatatte aistia samanlaista energiaa.

Kaikki chakrat löytyvät Sedonasta


Sedonassa on jokaisen chakran edustajaenergia, joten Sedona ei ole vain yksi pyörre, vaan monien yhdistelmä. Jos tunnette haluavanne matkustaa maailman kaikkiin chakrapisteisiin, mutta se on todella epämukavaa, niin tehkää matka vain Sedonaan. Saatte pikkumaistiaisen kaikista näistä eri energioista.


No niin, haluaisimme sanoa, että luontainen elämänvirtanne johtaa teidät planeetan alueille, joille teidän täytyy mennä. Koska ette elä planeetalla, vaan osana planeettaa, elämänne virtaa tai se missä olette, auttaa aina planeetan energiaa. Jos teistä siis tuntuu, että haluatte matkustaa planeetalla ja palvella, mutta ette voi tehdä sitä, olkaa vakuuttuneita, että luontaiset matkanne vievät teidät paikkoihin, joihin teidän tarvitsee mennä palvellaksenne. Teidän ei ole koskaan välttämätöntä mennä mihinkään näistä voimapaikoista. Pohjimmiltaan voitte yhdistyä kaikkiin näihin paikkoihin omassa tietoisuudessanne.


No niin, saamme harvoin ottaa kysymyksiä joltain, joka on ollut kaikissa sessioissamme, joten onko teillä mitään kysymyksiä?


Kysymyksen ensimmäinen osa liittyy Kyotoon ja maan ulkopuoliseen yhteyteen.


Muinaisaikoina Kyoto oli maan ulkopuolisen kommunikoinnin pääkeskus. Kun sanomme "keskus", puhumme fyysisestä kontaktista ja telepaattisesta kontaktista. Kyoton kaupungillanne on ollut menneisyydessä pääkaupunkirooli, Japanin saarien maan ulkopuolisten kontaktien pääkaupunki. 
 
Vaikka siellä on voimakasta plejadilaista energiaa, se on yhdistynyt myös Maailmojen liiton energiaan, sillä muinaisaikoina se oli hyvin monigalaktinen kaupunki, jossa vieraili monia, monia sivilisaatioita monilta eri planeetoilta.

On todella mielenkiintoista, että monilla planeettanne kulttuureilla on pyhiä rakenteita, mutta enää ei ymmärretä arkkitehtuurin merkitystä. Jos katsotaan monia temppeleitänne, joissa on spiraalirakenne huipulla, ne ovat hyvin samanlaisia kuin jotkut nykyajan radiotorninne. Tietoinen mieli on ehkä unohtanut maan ulkopuolisen perinnön planeetallanne, mutta alitajunta ei ole. 
 
Yleisesti huomaatte, että Japanin alueet joissa on paljon temppeleitä tällaisen huipun kera, olivat kerran vahvoja maan ulkopuolisen kommunikoinnin keskuksia. Kun matkustatte maailmassanne, löydätte muita sellaisia rakenteita, eri tyylejä koska kulttuuri on erilainen, mutta niillä on sama funktio kommunikointikeskuksena.

Kyoto-Canberra-yhteys


Liittyen johonkin mitä kanava kysyi meiltä, niin Kyotolla ja Australian Canberralla on yhteys. Energiavärähtelyt ovat hyvin samanlaisia, sillä Canberra oli myös maan ulkopuolisen kommunikoinnin keskus. Tänä päivänä kumpikin on säilyttänyt energiakommunikoinnin, mutta kaikki tapahtuu telepaattisella tasolla maan ulkopuolisten kanssa. Mutta astuessaan Kyotoon tietoisuus avautuu sen tyyppiselle kontaktille. 
 
Luultavimmin se tapahtuu unitilassa. Monet teistä odottavat jännittyneenä nukkumaanmenoa tänä iltana. Chakratyön ja maan ulkopuolisen energian välillä teillä pitäisi olla hyvin jännittävä yö.

Kurama-vuoresta [pyhä vuori Kyotossa] esitettyyn kysymykseen liittyen, niin sen energia liittyy tietoisuuteen nimeltään Sanat Kumara. Tuo energia on nimi tietoisuudelle, joka edustaa massatietoisuuttanne. Sanat Kumara -nimi viittaa massatietoisuutenne ykseysenergiaan. Se on kuin planeetan korkeampi itse. 
 
Planeetallanne on alueita, jotka ovat energeettisesti sopivia ottamaan vastaan tätä planeetan korkeamman itsen energiaa. Kyoto on yksi sellainen paikka. Meille informoitiin, että samanniminen festivaali pidetään samana päivänä Kyotossa ja Himalajalla. Tuo festivaali liittyy myös planeetan massatietoisuuden korkeamman itsen vastaanottoon.

Entä Fuji-vuori?


Monet ihmiset ympäri maailmaanne ennustavat vulkaanisia purkauksia ja maanjäristyksiä. Voisimme sanoa täysin varmasti, että ennen planeettanne loppua se purkautuu, kyllä. Kuitenkaan sitä ei ole vielä valittu, purkautuuko se teidän elämänne aikana vai ei.


Planeetan kundaliini


Kenties olette kuulleet jotain siitä, mitä kutsutaan kundaliini-kokemukseksi. Monet ihmiset ovat etsineet sitä siitä lähtien, kun opetukset alkoivat planeetallanne. 
 
Yleisesti ottaen, kundaliini-kokemus alkaa juurichakrasta. 
 
Se on energiakerääntymä, joka siirtyy ylöspäin chakrojen kautta ja purkautuu kruunuchakran kautta. Jos Fuji purkautuu tai kun se purkautuu, se on planeetan kundaliini-kokemus. 
 
Ihmiset ovat hyvin nopeasti sanomassa, että jonkin tyyppinen purkautuminen tai maanjäristys on jotain negatiivista, mutta ei välttämättä. Tämä planeetan kundaliini-kokemus voi tapahtua energeettisesti tai se voi tapahtua fyysisesti. Sitä ei ole todellakaan päätetty, miten se ilmentyy. Mutta kundaliini-kokemus on monille perimmäinen henkinen kokemus. Jos se purkautuu, se on luultavasti erittäin voimakas merkki. Jos se ei purkaudu, noita voimakkaita muutoksia voi kuitenkin silti tapahtua.

Planeettachakrat joita olemme hahmotelleet, eivät välttämättä ole sama asia kuin voimakeskukset. Voitte käydä joillakin näistä paikoista, mutta ette tunne paljon voimaa. 
 
Käytämme kehoa esimerkkinä. Shiatsussa chakra-alueiden painaminen ei välttämättä vapauta paljon energiaa. Se ei merkitse, että ne chakra-alueet eivät ole kehon pääenergiakeskuksia. Ne eivät välttämättä reagoi Shiatsuun, kun taas toiset keho-osat reagoivat.

Sellaiset voimakeskukset kuin Egypti, Peru ja Jukatan, ovat kuin pääakupunktiopisteitä kehossa. Esimerkiksi peukalon ja etusormen juuressa on erittäin voimakas akupunktiopiste. Kun tuota painepistettä ärsytetään, vapautuu valtava määrä energiaa, mitä pidetään kehossa. 
 
Kun menette esimerkiksi Peruun, se on kuin yhden energiakeskuksen painamista. Se ei ehkä ole yhteydessä chakraan, mutta se vapauttaa valtavan määrän energiaa. Tekeekö tämä asiasta vähän selvempää?

Miten energiakeskuksissa käyminen vaikuttaa fyysiseen kehoon?


No, sanoisimme, että Jukatanin alue toimii ensinnäkin tunnetasolla, vapauttamalla paljon patoutunutta tunne-energiaa. Se alkaa myös parantaa sisäistä miestä ja naista. Fyysinen keho reagoi tähän energiavapautukseen. Jokainen tukos mitä pidätte tietyssä chakrassa, ilmentyy lopulta fyysisyyteen vaivana, jos sitä ei vapauteta.


Niinpä esim. Jukatanin kaltaisella alueella käyminen auttaa vapauttamaan tuota tukahdutettua energiaa, niin että fyysisessä kehossa ei ole vaivaa. 
 
Kun tunteet vapauttavat energiaa, solutaso poistaa fyysisellä tasolla myrkkyjä. 
 
Tämä on yksi pääsyy, miksi ihmiset sairastuvat Egyptin, Jukatanin ja Perun alueella - kehonne reagoi tunnevapautukseen, mitä tapahtuu energiatasolla. Keho heijastaa tapahtumia energiakentässä.  
 
Kun energiakeho vapauttaa myrkkyjä, fyysinen keho vapauttaa myrkkyjä myös.

Emme halua olla liian yksityiskohtaisia Egyptin, Perun ja Jukatanin ja niiden kehovaikutusten kuvaamisessa, koska se riippuu todellisuudessa yksilöstä. Voimme tavallaan joutua vaikeuksiin, jos yritämme tehdä siitä liian tiukkaa. 
 
Mutta yksinkertaisesti, koko fyysinen ja energiakehonne käy läpi dramaattisia muutoksia. 
 
Mitä puhtaampi olette tunteellisesti, sitä vähemmän luultavasti koette matkustajasairauksia. Mutta muutoksia joita tapahtuu teille näissä paikoissa, on energiatasolta perussolutasolle saakka.

Monissa planeettanne esoteerisissa opetuksissa opetetaan chakroista, jotka vastaavat ei-fyysistä kehoa. Olemme kuulleet useilta ihmisiltä informaatiota, että on seitsemän ei-fyysistä chakraa; olemme kuulleet, että on viisi ei-fyysistä chakraa. Olemme kuulleet paljon.


Jos meidän pitäisi kertoa teille, miten monta niitä on, voisimme parhaimmassa tapauksessa sanoa, ettei voisi koskaan lakata laskemasta. Niitä jatkuu äärettömyyteen. Se voisi kuitenkin tehdä teidät hulluksi. 
 
Ihmiset siis tulevat tietoiseksi useammista ja useammista chakroista, kun he kasvavat henkisesti.  
 
Tällä erää olemme päättäneet keskittyä vain chakroihin, jotka korreloivat fyysiseen kehoonne. 
 
Tämä on henkilökohtainen valintamme - koska olette kaikki fyysisiä, olemme päättäneet työskennellä noiden fyysisten chakrojen kanssa.

On sanomattakin selvää, että planeetalla on ei-fyysisiä chakroja, mutta siinä mennään hyvin esoteeriseen informaatioon. En todellakaan halua mennä pidemmälle siinä.


Enkelit symboloivat maan ulkopuolisia energioita


Oli aika, jolloin maan ulkopuoliset kulkivat avoimesti planeetallanne ja olivat vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Tuona aikana ihmiset olivat hyvin tietoisia siitä, että maan ulkopuoliset tulivat avaruudesta. Kuitenkin sitten kun maan ulkopuoliset lopulta lähtivät planeetalta ja olivat olleet poissa useita sukupolvia, alkoi mytologia. 
 
Kun tarinoita väitettiin sukupolvelta toiselle, ne usein vääristyivät, joten tarinat näistä avaruusolennoista muuttuivat mytologiaksi, mikä oli täynnä symbolismia. 
 
Enkelit olivat yksi noista myyttisistä symboleista, jotka kerran edustivat maan ulkopuolista tietoisuutta.

Kun etsitään todisteita Enkelien tai minkä tahansa näiden myyttisten olentojen olemisesta maan ulkopuolisia olentoja, niin kun luette kirjallisuudesta, siitä tulee hyvin ilmeistä. Kristittyjen raamattu on täynnä tarinoita vuorovaikutuksesta maan ulkopuolisten kanssa. Ne ovat muuttuneet kirjaimellista tarinoista mytologisiksi käännöksiksi tai tulkinnoiksi. 
 
Tänä päivänä planeetallanne laitetaan mytologia epätodellisen kategoriaan. On hyvin mielenkiintoista, että vihjeet siitä, kuka olette ja kuka teistä tulee, on lukittuna tuohon mytologiaan, sillä kun tutkitte planeettanne muinaisyhteyksiä, kaikkiin kysymyksiinne vastataan.

Kun heräätte muinaiselle maan ulkopuoliselle tiedolle ja löydätte lisää itsestänne, kaikkiin kysymyksiinne vastataan. Kaikki vihjeet perinnöstänne on mytologiassanne. Siis kyllä, enkelit edustavat ehdottomasti maan ulkopuolista energiaa.


Niinpä toivotamme teille kaikille hyvin jännittävää yötä. Nähkää mukavia unia. Paljon Rakkautta Teille. Hyvää yötä.


***


Germane pitää itseään ei-fyysisenä ryhmätietoisuutena, joka liittyy Orionin valoon - tulevaisuuden integroitu versio galaktisesta perheestä, jonka osa me maan päällä olemme. 
 
Hän valitsi Germane-nimen sen englanninkielisen määritelmän mukaan: "tulee samasta lähteestä tai merkittävän relevantti jollekin". Ei ole mitään yhteyttä St. Germainiin.
MAAILMAN VOIMAPISTEET
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

tiistai 13. syyskuuta 2011

Missä ovat ajatuksesi ?


Rudolf Steiner sanoo että Sirius on se paikka Maailmankaikkeudessa, jossa kaikki Maan ihmisten ajatukset ovat kuultavilla.

Hänen mukaansa Sirius myös " ON " Maan Sydämessä.



maanantai 12. syyskuuta 2011

Kristallimeditaatio

“Tunne Äiti Maan sydänkeskus jalkojesi alla.

 Tunne kuinka jaloistasi ulottuu juuret syvälle Äiti Maan sydänkeskukseen. Yhdistä nyt sydämesi virtaus Äiti Maan sydämen virtaukseen. Tunne kuinka jokaisella sisäänhengityksellä Äiti Maan sydänkeskuksesta virtaa sinun sydänkeskukseesi maadoittavaa energiaa, joka uloshengityksellä leviää jokaiseen sinun kehosi soluun. Tämä energiaa maadoittaa sinua Äiti Maan energioihin, jotta voit olla maadoittuneena koko illan meditaatioiden ajan.
  
Tunne pääsi yläpuolella Yhden Elämän lähde, Maailmankaikkeuden sydänkeskus. Yhdistä nyt sydämesi virtaus Yhden Elämän lähteen sydämen virtaukseen. Tunne kuinka jokaisella sisäänhengityksellä kruunuchakrasi kautta virtaa syvänkeskukseesi asti puhdistavaa, kirkasta energiaa, valoa, joka uloshengityksellä leviää jokaiseen sinun kehosi soluun.
  
Tunne nyt yhdellä kertaa kuinka olet yhdistyneenä näihin molempiin energioihin; sisäänhengityksellä sinun kehoosi virtaa Äiti Maan energiaa, Maailmankaikkeuden energiaa, leviten sydämesi kautta koko sinun kehoosi, koko sinun auraasi täyttäen kaikki sinun energiakehosi tällä energialla.
Tunne kuinka tähän tilaan saapuu enkeleitä, kristallienkeleitä, jotka muodostavat piirin piirinne ympärille. Tunne kuinka kristallienkelit yhdistävät energiansa sinun sydämesi virtaukseen. Tunne kuinka olet samalla yhdistyneenä tämän piirin muiden sielujen sydänten virtaukseen.
Tunne kuinka piiri muodostaa yhden suuren sydänkeskuksen, joka on yhdistynyt Äiti Maan ja Maailmankaikkeuden energioihin. Tunne kuinka te kaikki olette 
 yhtä, teidän energianne on yhtä.

Tunne kuinka Maaimankaikkeuden sydänkeskuksesta laskeutuu suuri kristalli piirinne keskelle ja kuinka tämän kristallin energia on yhdistyneenä teidän kaikkien sydänkeskuksiin. Tunne kuinka jokaisella uloshengityksellä tämä kristalli laajenee jatkaen laajenemistaan kunnes se peittää alleen koko teidän piirinne.

Tunne että olet tähän kristallin sisäpuolella. Tunne kuinka tämä kristalli jatkaa laajenemistaan peittäen sisäänsä koko tämän rakennuksen, koko tämän kaupungin, koko tämän maan missä olemme, koko tämän maanosan, koko tämän Maaplaneetan laajentuen äärettömyyyteen asti.

Antaudu nyt vastaanottamaan parantavaa energiaa, äärettömyyden kristallienergiaa. Tunne kuinka se peittää alleen sinun energiasi, sinulle tärkeiden asioiden energian, koko Maaplaneetan energian, kaikkien planeettojen energiat. Tunne kuinka äärettömyyden kristallienergia parantaa ja puhdistaa näitä asioita.

Tunne kuinka kristallienergia alkaa supistumaan, supistuen pienemmäksi samalla laskeutuen Äiti Maan sydänkeskukseen. Sieltä käsi äärettömyyden kristallienergia vaikuttaa kaikkiin Äiti Maan luomakuntiin, koko Maaplaneetan energioihin.

Tunne kuinka tämä energia jää vaikuttamaan muuttaen Maaplaneetan luomakuntien energioita, Maaplaneetalla koskaan eläneiden sielujen energioita, Maaplaneetalla vaikuttavien valo-olentojen energioita. 

Tunne kuinka olet edelleen yhdistyneenä ja maadoittuneena Maa Äidin energioihin. 

Nämä kokemanne energiat ovat erittäin vahvoja energioita. On tärkeää, että pysytte koko tulevan illan ja tulevien päivien ajan täysin maadoittuneena Äiti Maan energioihin. Antakaa näille energioille lupa vaikuttaa tulevien hetkien aikana teidän energioihinne, teille rakkaiden asioiden energioihin. Te voitte tuntea äärettömyyden kristallienergioiden vaikutuksen ympäristössänne, omassa olemuksessanne, omissa energioissanne ja niiden sielujen energioissa, joita kohtaatte.

On aika palata. Tuntekaa kuinka energianne vetäytyy äärettömyyden energiasta palaten sinne kaksinaisuuden tasolle siihen tilaan, missä teidän fyysinen kehonne on ja fyysiseen kehoonne, joka istuu tuolilla. Tunnistakaa, että energianne ovat palanneet fyysiseen kehoonne. Ja voitte alkaa liikuttelemaan fyysistä kehoanne saadaksenne tunteen siitä, että energianne ovat palanneet tämän voimakkaan energiasiirtymisen jälkeen takaisin fyysiseen kehoonne.
Seuraavaksi maadoittumista ja palautumista fyysiseen kehoonne vahvennetaan rummun energian voimalla.

Minä olen Metatron.”

perjantai 9. syyskuuta 2011

Energiaa

9.9.2011 = 11:11

Tänään on erityispäivä <3

Enkelten Valtakunta 
Klo 9.00 - illalla meditaatio :) Energiat valtaisat
Kiitos, kiitos, kiitos!

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Maailmankaikkeuden Rukous




Olemme elämä,
joka kukkii ja kukoistaa kukin omalla tavallaan.
Annamme toisillemme mahdollisuuden kukkia omalla tavallaan ja ajallaan.
Emme pois sulje erilaisuutta.
Emmekä pois sulje rakkautta,
joka ympärillämme on.
Haluamme auttaa toinen toisiamme,
niin kuin on ollut tarkoituksemme jo aikojemme alusta alkaen.
Emme vihaa tai katkeroidu.
Emme sorra tai väheksy.
Sillä rakkautemme tulee meille vain hyvän kautta,
jonka jakamisessa me haluamme olla mukana.
Anna siis meille jokaiselle oma tehtävämme ja oma aikamme
niin, ettei meidän siitä tarvitse huolehtia.
Sillä olemme aina mukana auttamassa hyvässä.
Ja olemme aina auttamassa rakkaudessa ja ilossa ja valossa.

Olemme Sinun lähettiläitäsi,
joka maailman rauhaa rakennat.
Ja joka kaiken meille valmistat hyväksi ja oikeaksi jokaiselle.
Siis siunaa meidät jokainen,
niin pääsemme jatkamaan tehtäväämme,
niin kuinka on hyväksi ja oikein meille jokaiselle.

Anna meille lempeyttä ja voimaa puolustaa hyvää.
Anna meille kärsivällisyyttä uskoa ja luottaa omaan elämäämme.
Anna meille anteeksiantoa ja ymmärrystä,
että oppisimme kaiken mahdollisen,
niin kuinka se meille jokaiselle on parasta ja oikein.
Anna meille ymmärrystä auttaa ja viisautta ohjata
silloin kun joku meidän ohjaustamme tarvitsee.
Sillä yksin emme halua matkustaa,
vaan yhdessä läheistemme kanssa.
Anna meille viisautta uskoa ja luottaa Sinuun,
rakkauden voimaan ja ilon tuojaan.
Olemme sinun oppilaitasi kaikessa hyvässä ja kauniissa.
Olkoon ilo luonamme aina ja ikuisesti.
Olkoon rauha sydämissämme ja laupeus sieluissamme,
niin silloin voimme toteuttaa Sinun tahtoasi
olla mukana rauhan työssä ympäri maapallon.
Anna meille jokaiselle omat oppaamme,
kulkiessamme omia polkujamme.
Anna meille siunaus tästä eteenpäin
niin, että osaisimme oikealla tavalla kunnioittaa
omaa ja muidenkin elämää.
Anna meille kaikki hyvä niin tänään kuin huomennakin.
Olemme Sinun lapsiasi,
ota meidät suojelukseesi ja syliisi.
Kanna meidät tuskiemme ja vaikeuksiemme yli.
Lohduta meitä surussamme,
että sen voisimme kokea iloksemme.
Auta meitä ymmärtämään elämämme kauneus ja tarkoitus.
Sillä siitä lähtee sydämemme halu kasvaa Sinun kaltaiseksesi.
Anna meille jokaiselle elämä, josta nauttia
Sillä nauttia me jokainen haluamme elämämme lahjasta.
Kiitos siitä.
Minä olen voima ja ilo ja rakkaus.
Minä olen valo ja pyhyys.
Minä olen, minä olen, minä olen.   


Aamen
Rukoukset Soile Raunio