ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

maanantai 23. toukokuuta 2011

Runsauden Malja


Ihminen on Valo-Olento, joka on luoja monilla tasoilla. Näitä tasoja ovat mm. Fyysinen todellisuus, Tunteiden taso, Ajatukset, Uskomukset, Motiivit, Asenteet, Arvot, Astraali tasot, Eri energiset kehot, Karmiset tasot, Sielun tasot, Jumalallinen totuuden taso.

Olemme oppineet, että mitä syvemmältä pääset muuttamaan näitä tasoja, sitä syvemmin voit muuttaa Elämääsi. Olemme myös katselleet tiettyjä tapoja muuttaa näitä tasoja. Olemme oppineet, miten voimme toimia, että muutoksesta tulisi pysyvää.  Luettelen vielä jokaiselle tasolle muutaman idean, mitä Sinä voisit tehdä saavuttaaksesi Runsauden Maljan.

Muista, että Sinä päätät, miten voimallisesti otat muutoksen Elämääsi. Sinä päätät, teetkö muutoksen työtä, vaiko et.

Fyysinen todellisuus

Aseta kuvia ja symboleja Runsaudesta kotiisi näkyville. Totut ajattelemaan runsautta ja ilmentämään sitä muillekin. Runsaustyöskentely pysyy myös mielessäsi. 

Ota myös selvää, miten kehosi voi. Mitä paremmin fyysinen kehosi toimii, sen vapaammin voi runsauskin ilmentyä elämässäsi. Esimerkiksi rahavirtaan vaikuttaa, miten paljon lepäät ja miten paljon annat kehollesi monipuolista ravintoa ja vettä!

Niin uskomatonta, kuin se onkin, kaikki tapahtumat elämässäsi heijastaa sitä, millaisessa kunnossa fyysinen elämän tasosi on ja toisaalta fyysinen elämäntaso muokkautuu sen mukaisesti, mitä sinussa tapahtuu muilla tasoilla. Kaikki meissä on yhtä.

Tunteiden taso

Tunteet vaikuttavat ajatuksiin ja sinun on vaikea muuttaa ajatuksia, mikäli tunnetasolla on joku lukko. Tunteet vaikuttavat fyysiseen tasoon ja samoin myös moniin muihin tasoihin.

Käy läpi tunteesi. Anna itsellesi lupa elää ne läpi. Ole tunteittesi havainnoija ja ota tarvittaessa hoitoja eheyttääksesi tunnekehoasi. Päästä tunteet ulos aina, kun ne ilmentyvät, älä varastoi niitä.

Tunteita voit käsitellä meditaatiossa, energiahoidoissa tai puhumalla hyvälle Ystävälle. 

Jotkut käsittelevät tunteita tanssimalla ja luomalla taidetta. Tunteella harvoin on aivan ensiksi selkeitä sanoja, mutta sillä on ääni, ilme, väri, kehollinen asento. Anna tunteen tulla ulos. Kun saat tunteellesi sanat, tiedät, että olet käynyt sen läpi.

Ajatukset

Oletko varma, mitä ajattelet? Tarkkaile ajatuksiasi, mutta älä samastu niihin. Mitä enemmän voit sanoa ajatuksiasi ääneen, sitä vapaampi olet niistä. Sano siis ajatuksiasi ääneen tiedostaen, että ne ovat "vain" ajatuksia. Pyri kuitenkin vaikuttamaan ajatuksiisi keskittymällä positiivisiin puoliin elämässä.

Mitä enemmän pystyt päivän mittaan ajattelemaan hyviä asioita, sitä enemmän pystyt ottamaan vastaan hyvää.

Sanotaan, että ajatus luo. Onneksi ajatuksen voi ottaa myös takaisin olemalla tietoinen siitä, mitä ajattelee. Opettele tiedostamaan ajatuksiasi yksinkertaisen itsekseen puhumisen kautta. Helpoten se tapahtuu, jos puhut peilikuvallesi tai ajattelet ääneen.

Asenteet

Mistä asenteet syntyvät? 

Asenteet ovat monesti aika tiedostamattomia. Ota selvää omista asenteistasi kirjoittamalla asioista vaikkapa tajunnan virta-tyylillä paperille ja pohtimalla omaa toimintaasi. Asenteiden muuttaminen on tärkeää elämänmuutoksen kannalta. Asenteet ovat monesti niitä jumiutuneita kohtia meissä, jotka panevat hanttiin muutosta. 

Asenteita voi hoitaa esimerkiksi energiahoidoilla tai altistamalla itseä niille asioille, joita kohtaan meissä on negatiivinen asenne. Asenteiden metsästyksen voit aloittaa pohtimalla, miten käyttäydyt elämässä ja millaisia asenteita se sinulle viestii. Asenteet ovat monesti niitä jumiutuneita kohtia meissä, jotka panevat hanttiin muutosta.

Uskomukset

Mitä uskomuksia Sinulla on Elämästä? Mitä uskomuksia Sinulla on Runsaudesta? 

Saat sen, miten uskot. Usko ei ole tietoa vaan abstrakti kokonaisuus asenteista, arvoista, motiiveista, tunteista, kokemuksista jne. Uskomukset monesti esittelevät itsensä tietona ja ohjaavat meitä tavalla tai toisella harhaan. Kaikki sellainen tieto, josta et voi tarkistaa lähdettä, on uskomusta. Ota selvää omista uskomuksistasi, ovatko ne totta, muunna ne tietämiseksi.

Motiivit

Miksi tahdot elämääsi muutosta? Mikä motiivi ohjaa runsastumista? 

Mitä puhtaammat motiivimme ovat, sitä suurempi tuki meille annetaan. Jos motiivimme on kostaa naapurille tämän leuhkimista, eivät Enkelit taatusti auta meitä. Mutta jos motiivimme on runsastua auttaaksemme samalla myös muita, saamme varmasti apua enemmän. 

Motiiveja kannattaa kysyä itseltään aina uudelleen ja uudelleen. Löydätkö itseltäsi piilomotiiveja? Muuntamalla toisia tasoja, voit muuntaa myös motiivejasi. Ota selvää, mitkä kokemukset, arvot, ajatukset, tunteet yms. vaikuttavat mihinkin motiiviisi.

Arvot

Mikä on Sinulle Arvokasta? Mistä Arvopohjasi tulee Sinulle? 

Elämän viisaudesta hankitut arvot ovat usein korkeita ja puhtaita. Ihmisten toisilleen opettamat arvot voivat olla myös harhaan johtavia. Esimerkiksi rahan arvostus voi tulla elämästä itsestään, jolloin olet todella oppinut rahan merkityksen tai sinut on voitu opettaa arvostaamaan rahaa. Ulkoapäin opittu arvo usein sitoo energiaa jollain lailla. Sidottu energia estää runsautta virtaamasta. Mieti, mitkä arvot ohjaavat Sinua ja määrittele niitä itsellesi. Käy perheesi kanssa arvo keskustelua. Jos et ymmärrä, mistä arvosi ovat lähtöisin, ne voivat kääntyä runsautta vastaan.

Astraali tasot

Mielikuvitusmaailma. Toisilla tasoilla eläminen ym. Astraaliset tasot voivat estää runsautta elämästä elämäämme. On olemassa myös niin sanottuja astraalisia energiarosvoja jne. 

Puhdistamalla omaa astraaliruumista ja astraalisia tasoja, voit pitää oman Energian itselläsi ja havaita, että myös pankkitilisi ulosvirtaus tasaantuu! 

Astraalitasojen puhdistamiseen oivallisia konsteja ovat mm. kukkatipat, energisoivat kivet, meditaatio ja energiahoidot. 

Kehitä myös intuitiotasi havaitaksesi, jos energia karkaa Sinulta pois. Opettele tunnistamaan ja suojaamaan omat rajasi. Itsetuntemuskurssit voivat olla hyvä tapa hallita astraalitasoa.

Kokemukset

Menneet elämät, tämän elämän kipeät kokemukset tallentuvat omaan kehoonsa. Ne jäävät sinne vaikuttamaan niin pitkäksi aikaa, kunnes käyt kokemuksen läpi ja ymmärrät mitä tapahtui. Hyväksy se, että olet itse kutsunut kaikki kokemukset luoksesi ja jokaisessa on lahja mukanaan. 

Käy reggressioterapiassa tai tee reggressiomeditaatioita. Kokemusten muuntaminen on pitkä tie. Monesti olet valinnut itsellesi yhden tai useamman samanlaisen kokemuksen, joita on muunnettava yksi kerrallaan. Kokemukset vaikuttavat hyvin monille tasoille meissä ja voimme hoitaa niitä taso kerrallaan pois. Voimme muuntaa kokemusta esimerkiksi fyysiseltä, tunteen, järjen tai jumalalliselta tasola.

Eri energiset kehot

Ihmisellä on lukematon määrä erinlaisia energiakehoja. Niitä on mm. Valokeho ja Kosminen Valokeho. Näillä tasoilla voi myös olla tukkeumia, jotka vaikuttavat tähän elämään. Nämä kehot vaikuttavat aina niitä alempiin kehoihin. Hyviä tapoja hoitaa Valokehoja on mm. syvämeditaatio, 13 DNA puhdistukset ja valokehon aktivoinnit. Myös erinlaiset manrat vaikuttavat valokehoihin tasapainottaen niitä.

Karmiset tasot

Karmaa voi muuntaa. Karmaa voi ottaa vastaan erilaisissa energiahoidoissa. Karmaa voi vapauttaa. Ottamalla selvää entisten elämien tapahtumista, voit saada selville omaa karmaasi. Karmaa vahtivat erityiset karman mestarit. Voit hiljentyä omassa rauhassa ja kutsua karman mestareita Auttamaan Sinua työstämään Karmaasi.

Pyri toimimaan tässä hetkessä korkeimman oikeudentajusi mukaisesti tietoisena valinnoistasi. Näin toimimalla saat itsellesi positiivista karmaa. 

Sielun tasot

Sielullisilta tasoilta saamme isojen kokonaisuuksien tarkoituksia. Ottamalla selvää, mitä Sielu on tahtonut tältä Elämältä, voit selvittää, miksi Sinulla on tiettyjä kokemuksia nyt. Sielullisia asioita voi selvittää erinlaisissa identiteettiterapioissa esimerkiksi Asger Lorentsenin Henkisessä Terapiassa. 

Voit myös meditoida: Kuka minä olen? 

Tai pyrkiä muistamaan Sielun tarkoituksen, mitä tehtävää tulit suorittamaan maan päälle. Sielu on voinut valita Sinulle tietynlaisen Runsauden Polun riippuen siitä, millaisia ominaisuuksia tarvitse tehtäväsi suorittamiseen. 

Olet myös osa isompaa kokonaisuutta, jossa tietyllä sieluryhmällä on oma yhteinen tehtävänsä. Ota selvää omasta Sieluryhmästäsi ja tiedosta, että muuttamalla itseäsi, muutat myös toisten ryhmäsi Sielujen tilannetta.

Jumalallinen totuuden taso

Jumalallisen totuuden tasolta voit laskea alas Elämääsi Totuutta, joka muuntaa voimallisesti kaikkia tasoja. Tätä totuutta voit saavutaa syvässä meditaatiossa, energiahoidoissa, pohdiskelemalla elämän tärkeitä kysymyksiä, Asger Lorentsenin henkisen terapian viisausterapiassa, viesteinä unien kautta, enkeliviesteinä, henkioppailtasi, kirjallisuudesta, korkeita opettajia seuraamalla jne.

Armo

Olen armollinen itselleni. Hyväksyn sen, että juuri tänään olen opiskelemassa. Muistutan itseäni kaikista hyvistä asioista, mutta etenen siinä tahdissa, mitä se on minulle mahdollista. Rakastan itseäni ihmisenä, sillä ihmisyys on myös keskeneräisyyttä. Ihmisyys on kaunista ja minä olen kaunis juuri sellaisena, kuin olen. Mitä syvemmin kykenen Rakastamaan itseäni, sitä syvempi on muutokseni Voima.

Henkiset lainalaisuudet

Meidän elämäämme vaikuttavat henkiset lainalaisuudet, jotka liittyvät myös olellisesti siihen, mitä vedämme puoleemme. 

Tutustumalla paremmin Henkisiin Lainalaisuuksiin voimme muuttaa Runsautta Elämässämme. Runsaus on niin suuri asia, että todennäköisesti se voi muuttua hitaasti, mutta pienet merkit matkalla näyttävät, että olemme menossa oikeaan suntaan.

Rakkaus ja kiitollisuus

Rakkaus ja Kiitollisuus ovat voimalliset ilmentämisen energiat. Rakasta itseäsi sellaisena kuin olet. Anna muiden Rakastaa Sinua sellaisena kuin olet. Ota vastaan Pyyteettömästi. Harjoita 
Kiitollisuutta ja Rakkauden näkemistä Elämässäsi.  

Muista, että aivan kaikki ympärilläsi on kiitollisuuden arvoista, jokainen tapahtuma elämässäsi ilmentää Rakkautta. 
Lähde:
 lue lisää...

Ei kommentteja: