ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

tiistai 24. toukokuuta 2011

Viesti Yksisarvisilta


Tervehdys kaikille Luojan Rakkaille ilmentymille maan päällä.
Kunnioitamme, Rakastamme ja Arvostamme Teitä ja Lähetämme nyt Valoamme avuksenne - Parantamaan Sisäistä Valoanne ja poistamaan rajoituksia Elämästänne.

Tulemme Yksisarvisina Ykseydessä ja yhteisönä Henkimaailman Korkeammilta Tasoilta. Olemme samaa Energiavärähtelyä kuin Enkelikunta. Meilläkin on Valtava Sydän, joka purskuaa Rakkautta ihmiskuntaa kohtaan. Olemme auttajianne, oppaitanne. Olemme täällä johdattamassa Teitä etsimään Kirkkaasti Loistavaa Valoamme, joka Säteilee Energiasarvestamme Kolmannessa Silmässämme. Tämä on majakkamme.

Kun todella Uskotte Energiaamme ja Kutsutte meitä auttamaan Teitä elämässänne, tunnette majakkamme Valon Energia- ja vetovoiman vetävän Teitä itsellenne oikeaa Henkistä Polkua Pitkin.

Jokaisella Teistä on Erityisyksisarvinen, jota voitte Kutsua
Opastamaan Teitä Elämässänne. Voitte myös vierailla Yksisarvisten Valtakunnassa Henkimaailman Sisäisillä Tasoilla saadaksenne Syvemmän Yhteyden meidän Yksisarvisten Kanssa. 
Tämä voidaan saada aikaan vain pyytämällä meitä kuljettamaan Teidät Valtakuntaamme joko Unitilan tai Meditaation aikana. Olemme läsnä ja annamme tukeamme, Energiamme ja Viisauttamme koko ihmiskunnalle.

Tämä on tämän päivän viestimme päätehtävä: tulemme jakamaan Yksisarvisten Valtakunnan Rakkautta ja Energiaa kanssanne. Avatkaa nyt Sydämenne meille, kutsukaa meitä Elämäänne ja sallikaa Energiamme ympäröidä Teidät Rakkauden Peitteeseen. Olemme täällä koko ihmiskuntaa tukevina Oppaina.

Älkää epäilkö Energioitamme tai Voimaamme, koska olemme
Eläinmuodossa. Ulkonäkömme Symboloi Yhteyttämme Äiti Maahan, eläin- ja elementaalikuntaan. Kun Avaudutte Energioillemme, voimme Energisoida olemuksenne Kosmisella ja Korkeavärähteisellä Valolla.
Syvennämme Yhteyttänne Äiti Maan Rakkaaseen Sieluun ja autamme kaikkia näkemään, aistimaan tai ymmärtämään Valo-Olentoauttajia, jotka auttavat Äiti Maata ja hoitavat luontoa.

Itsekin olemme Luonnon Hoitajia. Emme vain opasta ihmisiä, vaan puhumme telepaattisesti maan päälle ilmentyneille hevosille. He ovat Rakkaita Sieluja. Olemme aina täällä Opastamassa niitä, kun ne kutsuvat apuamme, tarvitsevat Rohkeutta tai Voimaa selviytyäkseen todellisuudestaan maan päällä. Tämä tehtävä on meillä Yksisarvisilla lähellä Sydäntämme, koska useimmat meistä ovat eläneet hevosina maan päällä. Ymmärrämme sitä kasvuprosessia ja niitä vihkimyksiä, jotka on voitettava.

Nyt kun Avaamme Sydämemme ihmiskunnalle, tarjoamme Erityismeditaation tai visualisoinnin, jonka uskomme auttavan kaikkia ankkuroimaan enemmän Valoa Olemukseensa ja maahan. Tämä visualisointi puhdistaa chakrajärjestelmäänne ja erityisesti kruunuchakraanne. Se voi alkaa muodostaa valokanavaa päänne yläpuolelle tai puhdistaa kanavastanne
ei-toivottua Energiaa.

Ottakaa ensin meditointitila keskittyen hengitykseenne ja sallien itsenne rentoutua.

Kutsukaa sitten Yksisarvisten lauma ympäröimään Teidät ympyrässä - jotkut yksisarvisoppaistanne voivat olla myös ympyrän sisällä.
Yksisarviset seisovat kasvot Teitä kohti, heidän "turkistaan" Säteilee Kirkasta Valkoista Väriä, samalla kun heidän Energiasarvestaan Kolmannessa Silmässä Pyörii Moniväristä Energiaa ilmaan Ympärillenne ympäröiden Teidät Valkoiseen ja Moniväriseen Energiaan. Keskittykää Hengittämään Yksisarvisten Olemukseenne Säteilemää Energiaa.

Kuvitelkaa Peittyvänne Yksisarvisten Rakkauteen ja Valoon. Jos ette voi tuntea mitään Energiaa tai aistimusta kehossanne, niin pyytäkää Yksisarvisia Voimistamaan Energiaansa ja Kanavoimaan sitä Olemukseenne - jatkakaa pyytämistä, kunnes olette tietoinen niiden läsnäolosta.

Rakastavien Yksisarvisten lähettämien Energia-aaltojen pyyhkiessä olemuksenne läpi, pyytäkää niitä yhdistämään Energiansa ja kanavoimaan sen kruunuchakraanne. Yksisarviset siirtyvät lähellenne ja yhdistävät Energiasarviensa järjet, niin että ne kohtaavat aivan kruunuchakranne yläpuolella. Valkoinen Energiaroihu virtaa Taivaisiin niiden sarvien kohtauspaikasta. Tämä Valo puhdistaa kaikki Korkeammat chakranne ja Korkeammat Itsenne Puolenne. Yksisarviset keskittävät mielensä puhdistamiseen, joten sallikaa itsenne keskittyä olemaan
vastaanottava heidän Valolleen.

Toinen valoroihu sallii Valkoisen Valon alkaa virrata alas
kruunuchakraan päälaellanne, alaspäin chakrapilarianne ja Äiti Maan Ytimeen ja Sieluun. Yksisarvisten Valo jatkaa Virtaamistaan Ylös Taivaisiin ja alas olemukseenne samanaikaisesti.

Jatkakaa vain keskittymistä hengitykseenne ja nauttikaa aistimuksesta, kun Puhdasta Valkoista Valoa kulkee olemuksenne läpi poistaen kaiken negatiivisen tai ei-halutun Energian, kun Valkoinen Valo hajottaa sen välittömästi.

Kun tunnette puhdistuneenne tai puhdistusprosessi on valmis, kiittäkää ja pyytäkää meitä astumaan taaksepäin. Kun olemme palanneet Yksisarvisten Valtakuntaan, Energiamme jää olemukseenne.
Teidän pitäisi tuntea Energisoituneenne ja Uudistuneenne Valosta.

Voitte myös kokeilla tätä visualisointia tai meditointia
Pyytämällä Yksisarvisia lähettämään Moniväristä Energiaansa
olemukseenne Valkoisen Energian sijasta. Tämä Energia Yhdistää kaikki tärkeät Valonsäteet Luojan Maailmankaikkeudesta. Tämä meditaatio voidaan tehdä joka päivä.

Toivomme, että kutsutte Energioitamme Auttamaan ja Parantamaan Henkistä Kasvuanne Maan Päällä.

Siunauksemme ja Rakkautemme pysyvät kanssanne aina,

Yksisarvisten valtakunta

Kaikkea hyvää ja siunauksia,

Natalie

Valon viisautta
VIESTI YKSISARVISILTA
Kanavoinut Natalie Sian Glasson ( www.wisdomofthelight.com)
5.5.2008 Iso-Britannia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seitsemännen Ulottuvuuden Valo-olennot, ihanat yksisarviset työskentelevät kanssamme kohottaen värähtelyämme, puhdistaen ja auttaen meitä saavuttamaan Sielumme tavoitteita. Yksisarviset edustavat Rakkautta, Rauhaa, tyyneyttä, lempeyttä, taianomaisuutta ja Toivoa. 

Niiden värähtelytaso on niin Korkea, että vasta joitakin vuosia sitten ne ovat pystyneet tulemaan luoksemme uudelleen suuremmalla joukolla. 

Yksisarvisia on kuitenkin ollut luonamme aina, ja ne etsivät edelleen ihmisiä, jotka haluavat työskennellä niiden kanssa planeetan ja kaikkien Korkeimmaksi Parhaaksi. 

Yksisarviset auttavat meitä toteuttamaan niitä sopimuksia, joita Teimme ennen tänne tuloamme ja voivat auttaa tien löytämisessä.

Declan Galbraith - The Last Unicorm 
The Last Unicorm 
The Little Unicorm 
Viimeinen yksisarvinen 

Ei kommentteja: