ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Enkelit ja Portaalit - Meditaatio


Tänään on EnkeliEnergian päivä. Eikä vain niiden suloisten ja ihanien, jotka laulavat, vaan myös vahvojen ja lihaksikkaiden Enkelien, jotka avaavat portaaleja.

Kaikkialla ympärilläsi on portaaleja, väyliä Korkeampiin Olemistiloihin. Ja joitain näistä portaaleista Suojelevat enkelit, suuret Enkelit, Enkelit joilla on tarkoitus. He seisovat vartiossa, eivät pitääkseen Teidät ulkopuolella, vaan auttaakseen Teitä astumaan sisään. Ne ovat paikalla varmistamassa, että kuljette turvallisesti sisään ja sitten takaisin tälle maalliselle energiatasolle.

Mutta joka matkalta, jonka teette sisään ja ulos, joka matkalta Korkeampaan Tietoisuustilaan, palaatte maalliseen elämäänne eri ihmisenä, ihmisenä jolla on taivaan kosketus, joka ei poistu teistä, vaikka elättekin päivittäistä elämäänne.

Lähdetäänpä nyt matkalle, turvalliselle, mutta kuitenkin elämää muuttavalle matkalle.

*

Vedä syvään henkeä ja näe ihania, Valkokultaisia Enkeleitä, jotka muodostavat piirin ympärillesi. Ne ovat paikalla auttamassa Sinua kohottamaan tarpeeksi korkealle, jotta näet portaalit. Kuule heidän laulunsa, kun he ovat ympärilläsi. Ja kun ne alkavat nopeasti nousta, tunne, että sinäkin nouset. Tunne, että hitaasi kohoat ylöspäin ja ylöspäin; energiatasosi nousee tiheytesi jäädessä taakse. Tunne muutos, kun vähitellen menet korkeammalle ja korkeammalle, kunnes leijailet kevyesti ilman, että vaaditaan enkelienergiaa pitämään sinua ylhäällä. Olet niin korkealla, olet niin kevyt ja aineeton, että olet kuin yksi Enkelinsiiven höyhenistä.

Leijailet, leijailet, ajelehdit vaivattomasti. Ei suuntaa, ei tarkoitusta, vain olemista, vain olemista kevyimmässä mahdollisessa tilassa.

Ja nyt tunnet kuin ukkosen äänen. Se on saapuvan suuren Enkelin siipien ääntä. Kaksi suurta Enkeliä laskeutuu eteesi. Ne säteilevät niin kirkkaasti, että sinun täytyy kääntää silmiäsi poispäin hetkeksi. Tunnet voiman, vahvuuden, armon ja melkein ylivoimaisen rakkauden tunteen, joka säteilee noista enkeleistä, korkeamman tietoisuuden portaalien suojelusenkeleistä.

Nyt ne siirtyvät hiukan sivuun ja pieni aukko ilmestyy niiden väliin. Se alkaa suurentua ja suurentua. Se avautuu hitaasti keskeltä ulospäin. Ja sen avautuessa voit nähdä sen sisällä pyörivää energiaa, joka tuntuu hyvin Energiseltä Rakkaudelta.

Kirkkaat SuojelusEnkelit viittoilevat Sinua tulemaan lähemmäs. Teet niin hitaasti. Pysähdyt portaalin eteen ja vedät syvään henkeä. Ja sitten astut sen läpi.

Ja nyt olet sisällä ja tunnet syvää ykseyttä. Pyöriminen lakkaa ja olet äärimmäisessä ja täydellisessä rauhassa. Olet maailmankaikkeuden silmässä, aivan keskuksessa, sydämessä. Olet hiljaisuudessa, jota ei voi ylittää, mittaamattomassa rauhassa ja voimassa. Olet keskuksessasi sen sisällä. Olet se. Olet kaikkea, mitä se on, oli ja tulee olemaan, kaikkea yhdessä tässä äärimmäisessä hiljaisuudessa.

Sinulla ei ole mitään massaa, vain tämä oleminen, tämä hiljaisuus, tämän äärimmäisen ja täydellisen yhteyden syleily, tämä hiljaisuus ja täydellisyys.

Sinä vain olet. Sinä ja kaikki muu, mitä on, olette täysin yhtä.

Ole hiljaa. Ole yhtä. Ole tässä.

Ja nyt on aika palata. Paluuportaali avautuu edessäsi. Ja sen avautuessa voit nähdä SuojelusEnkelit toisella puolella.

Ne astuvat portaalin läpi ja käärivät sinun voimaansa ja sitten johdattavat Sinut ulos. Ja ulkona ne antavat merkin valkokultaisille Enkeleille, jotka taas laulaen ympäröivät sinut piirillä. Ne auttoivat sinua nousemaan tälle tasolle ja nyt auttavat sinua laskeutumaan takasin elämääsi.

Alat leijailla alaspäin, alaspäin, hitaasti, hitaasi, asteittain muuttuen tiheämmäksi. Voit tuntea kehosi muodostuvan uudelleen, kun palaudut tähän maalliseen elämään.

Mutta kun tunnet tiheyden palaavan leijaillessasi alaspäin, voit myös tuntea, että korkeampien ulottuvuuksien arvokasta värähtelyä on nyt kehosi jokaisessa atomissa. Vaikka saatkin takaisin kykysi kulkea täällä maan päällä, sinussa on hienojakoisuutta, kohonnut mieli ja keho, jotka pysyvät.

Tämä matka on muuntanut olemustasi. Ja voit tehdä tämän matkan uudestaan ja uudestaan tietäen, että aina Sinua Suojellaan ja Opastetaan ja Sinut päästetään Korkeimpaan, avarimpaan ja suurimaan ja sitten palautetaan turvallisesti takaisin.

Ja joka kerta tehdessäsi tämän matkan, olemuksesi puhdistuu, henkinen tilasi kohoaa ja jalostuu.

Taivas on koskettanut Sinua ja Jumaluus ja Rakkaus siunannut Sinua.  
Sinulle on annettu maistiainen siitä, kuka todellisuudessa olet. Anna siitä kiitoksesi.

Quado-viestit kanavoinut Carrie Hart ( www.carriehart.com) ja
Kirjeitä Taivaasta Gloria Wendorff ( www.heavenletters.org)

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 

Quado 30.9.2007
ENKELIT JA PORTAALIT - MEDITAATIO

Ei kommentteja: