ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Taivaan Tuominen Maan Päälle


Tervetuloa ""Kotiin"" - Taivaan tuominen maan päälle
ArkkiEnkeli Mikael Celia Fennin kanavoimana 
Rakkaat Valotyöntekijät, Siirtyessänne tämän vuoden toiseen kuukauteen monien Teistä on päästävä Sopuun Syvällisten ja merkittävien planetaaristen Energiamuutosten kanssa. 
Muutokset ovat todellakin olleet niin syvälliset, että monet teistä saattavat edelleen kamppailla sopeutuakseen uuteen elämäntapaan. 
Mutta me rohkaisemme Teitä ja sanomme: ""Tervetuloa kotiin."" 
Teidän on aika ymmärtää että te olette ""kotona"" ja että on magian ja ihmeiden virtaan siirtymisen aika.

Me näemme monien teistä yhä taistelevan todellisuutenne kanssa ja kerromme teille, että niin sanoaksemme teidän on aika ""menettää"" järkenne ja siirtyä sydämiinne. Sillä se mitä te kuulette ja tunnette näinä aikoina, saattaa ylittää mielenne käsityskyvyn rajat. 
Mielenne saattaa taistella hyväksyäkseen tämän uuden todellisuuden. Sen vuoksi niin monet Teistä tuntevat nyt olevansa hieman hukassa ja suuntaa vailla, masentuneita ja hämmentyneitä. Mieli vaatii jatkuvaa ohjausta ja liikettä, Sydän etsii Rauhaa ja Hiljaisuutta.

Kun mielenne voi vapautua jatkuvasta ponnistelusta ja hyväksyä puhtaan Olemisen tilan, alatte ymmärtää kuinka ""Taivas"" toimii. 
Siellä ei ole tarvetta ponnistella ja rehkiä, kaikki virtaa juuri omaa tahtiaan. 
 
Kärsivällisyys, seesteisyys ja armo sallivat taivaan ilmentymisen teidän elämissänne.


Koti on lempeä paikka

Rauhan ja Lempeyden Energiat Palaavat Sinisen tähden lasten saapuessa ankkuroimaan Korkeamman Tietoisuutensa paratiisiverkkoon. 
Sillä koti todellakin on pehmeä, rakastava ja lempeä paikka.  
Te tulette tietämään milloin olette Uuden Maan Energiassa. Tulette tuntemaan Pehmeyden ja Lempeyden.

Todellakin, Rakkaat Valotyöntekijät, ""kodin"" värähtely on kuin Teitä Kannateltaisiin Kymmenien Tuhansien Enkelien hellävaraisilla siivillä. 
Tulette tuntemaan turvallisuutta, suojelusta ja tukea. Tulette kokemaan ja luottamaan siihen, että ihmeitä tapahtuu ja että rukouksiin tullaan vastaamaan. 
Ennen kaikkea tulette olemaan yhteydessä korkeampaan olemuspuoleenne siinä määrin, että tunnette olevanne koko ajan Turvassa, Rakastettuja ja Suojeltuja. Tämä suorassa yhteydessä korkeampaan olemuspuoleenne oleminen on ""kodin"" essenssi. 
Erillisyyttä ei tule olemaan.


Vanhojen ja Uusien energioiden välinen jännite

Rakkaimmat Valotyöntekijät, tänä muutoksen aikana voitte usein havaita että Teidän on tehtävä tietoisia valintoja uuden todellisuuden puolesta. 
Vanha todellisuus tulee vetämään Teitä ja mielenne tulee joskus kieltäytymään hyväksymästä sitä, että maailma on joustava, muuttuva ja ihmeellinen! 
Mielenne vaatii Teitä elämään järjellisessä syyn, seurauksen ja jälkiseuraamusten maailmassa. 
Sydän tietää, että Te elätte tarkoitusten ja Rakkauden luovan Energian ihmeellisessä maailmassa, ja että kaikki voidaan uudelleenmuotoilla ja muuttaa mikäli Tavoitteita ja Rakkautta löytyy. 
Ehdoton Rakkaus on ""valuuttana"" ja ""kurssina"" uudessa Maassa tai ""kotona"".

Mutta kaikki eivät ole vielä saavuttaneet ""kotia"" ja jotkut teistä eivät ehkä ole vielä valmiita. Niinpä tänä aikana ihmiset maan päällä ovat useilla eri tietoisuuden tasoilla tai olemisen ulottuvuuksissa. 
Niinpä se mikä Teille on ""totta"" ei ole totta muille. Tästä johtuen, Rakkaat Valotyöntekijät, Te tulette kokemaan jonkinlaisia siirtymisiä ja järjestelyjä kun samanlaisen tietoisuuden omaavat ihmiset tulevat luomaan ajatuksellisia ja tietoisuudellisia yhteisöjä.

Eri tasojen välinen liike on yhä hyvin joustavaa ja avointa ja teidän tulee jatkuvasti valita ""koti"" ja asettaa sen rauhan, lempeyden ja rakkauden energia kaikkien alempien ulottuvuuksien näinä aikoina tarjolla olevien erillisyyden ja vihan draamojen edelle.

Maaliskuun jälkeen tämä tulee olemaan yhä merkityksellisempää, sillä valinnat tulevat hyvin selviksi kun jokainen todellisuuden taso avautuu ryhmittymänsä tai tasonsa tietoiselle ohjaukselle.

Rakkaat Valotyöntekijät, sen vuoksi Teidän on aika kutsua Sieluperheitänne ja Klaanejanne ja liittyä Palveluyhteisöihin. 
Yhdistykää Korkeimpaan Mahdolliseen ""kodin"" värähtelyyn. Tänä aikana se on ulottuvillanne ja avoinna kaikille etsiville! 
Tervetuloa kotiin, IhmisEnkelit!


Uuden energian fyysiset tuntemukset

Rakkaimmat Valotyöntekijät, energiat ovat Muuttuneet! Tulemme kertomaan tästä enemmän tulevan kuukauden aikana. 
Uudet Energiat ovat tulleet Sinitähtilasten myötä ja äskettäin tapahtunut Valokehojenne Uudelleenkalibrointi luo merkittäviä muutoksia teidän järjestelmässänne. 
Maa, kuten tekin, olette siirtymässä eteenpäin ylösnousemuksen matkallanne. 
Monet Teistä tulevat kokemaan oireita, jotka voivat muistuttaa teitä aikaisemmista Ylösnousemuksen kokemuksista, kun siirryitte Viidenteen Ulottuvuuteen. 
Te siirrytte jälleen, valiten uuden tason ja niinpä koette tästä muutoksesta johtuvia oireita.

Näihin energioihin sisältyy seuraavaa:

Outoja tuntemuksia kehossa, sähköisiä värähtelyjä ja virtauksia, myös ajoittain energian liikettä kehon läpi. Sinitähtilasten sähkönsininen energia tulee tuntumaan teistä usein oudolta. Teidän kehojenne on sopeuduttava tähän uuteen energiaan.

Pahoinvointia ja huimausta ja outoja pyörretuntemuksia solar plexuksen alueella. Tähän voi liittyä ahdistuneisuutta. Tämä johtuu teidän hermostonne reagoinnista uusiin energioihin.

Voimakkaita emootioita ja tunteita. Nämä voivat olla positiivisia ja rakastavia, voitte kokea syvää rakkautta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ne voivat olla myös hyvin negatiivisia, vihaa, surua ja masennusta. Ne tulevat menemään ohi, kyse on vain ""vanhoista jutuista"" jotka nousevat pintaan puhdistuakseen.

Kummallisia unia ja paljon unia. 
Näillä ei tule olemaan paljonkaan todellista merkitystä ja usein ne heijastavat vanhoja aiheita, joiden tulee vapautua, erityisesti ne liittyvät heikkoon itsetuntoon ja vanhoihin arvojärjestelmiin. 
Tämä on Teidän psyykenne tapa tehdä suursiivous valmistautuessaan uusia energioita varten.

Uupumusta ja tarvetta levätä ja nukkua paljon. Kehonne käy läpi muutoksia... kuunnelkaa mitä se haluaa.

Ruokavalion muutos tai halu syödä vähemmän. Kehonne tarpeet jalostuvat jälleen kerran.

Kokiessanne näitä tunteita sallikaa itsenne tuntea täydellistä luottamusta siihen, että kaikki on hyvin. Oireet tulevat menemään ohi!

Alkakaa nähdä ihmeitä joita tapahtuu näiden kokemuksen laitamilla!

Planeettanne säteily lisääntyy päivittäin ja polttaa pois kaiken mikä on kuonaa ja matalalla värähtelytaajuudella!
Helmikuun energiat
Pluto ohittaa yhä galaktista keskusta, tuottaen prisman tai linssin, joka voimistaa maan muutos- ja muuntumisenergioita.
Täysikuu on 13. helmikuuta. Täysikuu tulee olemaan Leijonassa, tulimerkissä. Tulikuut ovat voimakkaita ja usein leimuavia ja vaikeita. Yhdistykää solaariseen feminiiniseen energiaan. Tuntekaa intohimonne ja luovat voimanne jotka nousevat tullakseen ilmaistuksi positiivisin tavoin. Jumalattaren energia on aina voimakas täydenkuun aikaan.

Uusikuu on 28. päivä Kaloissa, vesimerkissä. Kalat on aika uudistaa yhteys psyykenne ja henkisyytenne syvällisempiin virtauksiin. Löytäkää uudelleen korkeimmat ideaalinne ja unelmanne.

Tämän kuukauden energiat ovat tuli, vesi ja ilma. Teidän on muistettava tuoda mukaan Maan energia itseenne ja pysytellä maadoittuneina!  
Ylösnousemuksen erikoisviesti

Suunnitelma siniselle planeetalle: Galaktisen valokehosi aktivoiminen

Arkkienkeli Mikael Celia Fennin kanavoimana

Rakkaimmat Valotyöntekijät, te elätte suurenmoisia ja ihmeellisiä aikoja. 
Maanpäällisessä todellisuudessanne tapahtuu ihmeteltäviä muutoksia ja käänteitä. Planetaaristen ja henkilökohtaisten merkaba-kenttienne tai valokehojenne uudelleenkalibroiminen on mahdollistanut valokeho-geometrianne uuden tason aktivoinnin jatkaessanne ylösnousemusmatkaanne.

Galaktisesta keskuksesta Siriuksen kautta saapuvan Sähkönsinisen Säteilyn tukema Valokehojenne Kohoaminen on mahdollistanut galaktisen Valokehonne Aktivaation. 
Täysin uusi geometrioiden, koodien ja meridiaanien kokonaisuus aktivoidaan nyt kantamaan Siriuksen sinistä tulienergiaa ja yhdistämään yhdeksännen ulottuvuuden ihmisEnkelit ""kotiin"". 
Rakkaimmat, tämä on kauan odottamanne Valon Lahja. Olette saavuttaneet täydellisen galaktisen- ja tähtitietoisuuden yhä maan päällä ollessanne. 
Olette valmiita elämään Valossa, vanhojen vastakkaisuuden ja kärsimyksen energioiden tuolla puolen. Olette valmiita elämään taivaassa ja tuomaan ""taivaan"" maan päälle.


Galaktisen tietoisuuden aktivoiminen

Tässä prosessissa on kaksi osaa. Tultuanne tietoiseksi itsestänne kristalli- tai Kristus-olentona, ihmisenkelinä, tulette etsimään ja löytämään enkelisieluperheenne. Vasta silloin voitte aktivoida galaktisen valokehonne ja siirtyä yhdeksännen ulottuvuuden tietoisuuteen.
EnkeliSieluperheenne löytäminen mahdollistaa prosessin aloittamisen, joka tunnetaan Korkeammissa Ulottuvuuksissa kahdeksannen ulottuvuuden tai EnkeliArkkityyppeihin yhdistymisenä.  
Käytännössä se tarkoittaa sitä, että omaksutte ""perheenne"" Voiman tai identifioitte itsenne Valo-olennoksi
Enkeliperheenne tai klaaninne jäsenyyden nojalla teille annetaan väylä korkeampiin ulottuvuuksiin. Kaikki ihmisenkelit kuuluvat enkeliperheeseen.

Kun te olette valmiita siirtymään yhdeksänteen ulottuvuuteen, te tulette liittymään Enkeliperheeseenne. Teidän ei tule huolestua, sillä tämä ei edellytä tietoista ""etsimistä"". Te tulette yhdistymään sitten kun aika on oikea ja te olette valmiita. Ja silloin te tulette aktivoimaan galaktisen Valokehon Energiat.

Teillä on vapaa pääsy yhdeksännen ulottuvuuden tietoisuuteen galaktisen valokehonne aktivoiduttua. 
Galaktinen Valokeho aktivoidaan Sinisestä Tähdestä, Siriuksesta, virtaavan sähkönsinisen tulen avulla. Sillä Sirius on ensimerkityksessään kaikkien maan Enkeliperheiden galaktinen ""koti"". 
Maan evoluutio ja kehittäminen on Elohim-luojaenkeleiden ja Siriuksen ""verkoston"" tai tähtiolentojen yhteisprojekti.

Muut Valo-olennot tästä ja toisista galakseista ovat täällä auttaakseen, mutta Sinisen planeetan toimintasuunnitelma perustuu Siriuksen ja Orionin Enkeliluojaolentojen kumppanuuteen.

Galaktisen valokehon aktivoiduttua maan Enkeliperheet ovat jälleen tietoisesti yhteydessä niihin Korkeampien Ulottuvuuksien Enkeliolentoihin, joiden työnä on tukea ja ylläpitää maaplaneetan korkeamman ulottuvuuden kasvua ja kehitystä Uuden maan ylösnousseessa tilassa. 
Energia voi jälleen virrata vapaasti näiden välillä. Maa tulee vastaanottamaan valoa ja ehdotonta rakkautta, joka tulee luomaan ja säilyttämään alkuperäisen toimintasuunnitelman - rauhan ja ilon paratiisipuutarhaplaneetan, jossa ihmisenkelit voivat kasvaa ja leikkiä lähteen valossa.


Kahden auringon planeetta

Aktivoidessanne galaktisen valokehonne ja siirtyessänne yhdeksännen ulottuvuuden tietoisuuteen te astutte Uuteen maahan tai ""uudelle planeetalle"", planeetalle, jolla on kaksi aurinkoa.

Sirius tulee olemaan maaplaneetan toinen aurinko. Ne, joilla on aktiivinen galaktinen valokeho, vastaanottavat valko-kultaista auringonvaloa aurinkojärjestelmänne Auringolta ja sinivalkoista ""auringonvaloa"" Siriukselta.

Siriuksen Sininen Valo luo sähkönsinisen Valon yhdeksännen ulottuvuuden kentän, joka ylläpitää planeetan galaktista tietoisuutta Enkeliperheiden välityksellä.

Muinaiset, opetuksensa Siriuksesta saaneet egyptiläiset tunsivat tämän totuuden. Leijonan tähtiportin aikaan heinäkuun lopulla ja elokuun alussa he juhlivat Siriuksen spiraalimaista nousua aamutaivaalla ja Niilin tulvia, jotka toivat vaurautta Egyptiin. 
Mutta vihityt tiesivät että Egyptissä, joka tunnettiin myös Khemin tai alkemian maana, päti sääntö ""niin alhaalla kuin ylhäällä"", ja että tähän tapahtumaan sisältyi paljon suurempi symbolinen merkitys. Tämä suurempi merkitys oli maan kahden auringon yhdistyminen taivaassa.

Näinä aikoina Siriuksen Sinivalkoinen energia voimistuu kulkiessaan läpi auringon, sen toimiessa linssinä , ja runsauden, rakkauden ja vaurauden aaltoja edustavat luovan valon aallot satavat alas maahan kosmisena tulena. Valkokultainen ja sinivalkoinen yhdistyvät luodakseen muutoksen, uudistumisen ja kasvun ihmeen.

Muinaiset egyptiläisen samaistivat aurinkokunnan auringon Ra-Herukuti-Osirikseen. Hän edusti maskuliinista energiaa. 
Siriuksen aurinko liitettiin Isis-Maatiin ja feminiiniseen, naiselliseen energiaan. Yhdessä niiden pyhä liitto loi vaurauden ja rauhan maan päälle.

Muinaisessa Egyptissä faaraoiden kuninkaallinen perhe ylläpiti yhteyttä Siriukseen. Siriuslainen geneettinen perimä mahdollisti heille sinisen valokentän kantamisen ja galaktisen Valokehon kautta galaktisen yhteyden ylläpitämisen. 
Tämä yhteys lakkautettiin Korkeampien Ulottuvuuksien taholta kun päätettiin aloittaa ohjelma, jonka myötä kaikki ihmisolennot voisivat tulla galaktisen tietoisuuden Enkelihaltijoiksi. 
Tämä aika on nyt koittanut! Te olette valmiita luomaan maan, jossa jokainen henkilö kykenee olemaan galaktisen tietoisuuden Sinisen Kentän kantaja.

Rakkaimmat, mitä tämä tarkoittaa? 
Se tarkoittaa sitä että jokainen ihmisEnkeli, joka aktivoi galaktisen Valokehonsa, tulee omaamaan Voiman ja kyvyn aktivoida sekä välittää akaasisia koodeja tai tietoa maaplaneetalle ilmentymistä varten - maaparatiisin luomiseksi, jossa ei ole sairautta, kärsimystä eikä tuskaa, valon ja ilon leikkikentän. Tämä aika on nyt! Jokaisen Teistä aktivoitua galaktisen Valokehonsa Te aktivoitte ja voimaannutatte Sinisen Valon kentän ja sen mahdollisuudet luoda maailmanlaajuinen muutos. Valotyöntekijät, voitteko nähdä mikä ilo ja siunaus Teille on tänä aikana suotu!


Sinisen tähden lapset: planeetan tulevaisuus

Rakkaimmat, sinitähtilapset inkarnoituvat parhaillaan auttaakseen teitä työskentelemään sinisen tähtikentän kanssa ja aktivoimaan sinisen planeetan suunnitelman.

Jokainen syntynyt Sinitähtilapsi inkarnoituu galaktinen Valokehonsa täysin aktivoineena. Heillä on täydellinen galaktinen tietoisuus ja he kykenevät olemaan planeetan tähtiyhteyksien hoitajia. Itse asiassa he tulevat ankkuroimaan sinisen tähtikentän planeettaan hedelmöityksestään lähtien.

He tulevat myös syntymään tietoisina Enkeli- ja Tähtiperheistään ja niiden tietämyksestä ja he tulevat olemaan täysin yhdistyneinä Enkeli-Arkkityyppeihin. He tulevat olemaan ennemminkin Enkeli-ihmisiä kuin ihmisEnkeleitä. He tulevat ensisijaisesti samaistumaan Enkelien ja Kosmiseen Tietoisuuteen sekä Kosmisen Valon Kenttiin. Tämän Tietoisuuden he tulevat muuttamaan Teidän kanssanne iloa tulvillaan olevaksi paratiisikodiksi tai taivaaksi maan päällä.

Rakastetut Valotyöntekijät, on aika juhlia Teidän uusia aktivointejanne ja yhdistyä Uusiin Energioihin.

Ylösnousemuksen seikkailu jatkukoon!

http://www.starchildascension.org/starchild/
Suomennos Sara

Matti Kuusela

Ei kommentteja: