ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kultainen Yhteys - Meditaatio

Joskus olette täynnä surua, mitä ette oikein osaa selittää tai ymmärtää. Energianne vain hukkuu jättäen Teidät ajelehtimaan ilman tarkoitusta. Elämä tuntuu tylsältä, ihmissuhteet tuntuvat surullisilta ja merkityksettömiltä. Työt tuntuvat ikävystyttäviltä ja loputtomilta ja eteenpäin liikkumiseen tarvitsemanne voimavarat karttelevat teitä.



Tässä on apu tähän innottomaan ajelehtimiseen. On paikka, missä voitte päästä taas yhteyteen, latautua uudelleen ja saada innostuksen ja Energian takaisin askeliinne. Mennään sinne yhdessä nyt.

***

Istu hiljaa ja sulje silmäsi. Hengitä syvään sisään ja ulos, sitten toisen kerran sisään ja ulos, sisään ja ulos. 
Kuvittele nyt Kirkkaan Kultaisen Pallon hehkuvan yläpuolellasi. Tämä Kultainen Pallo olet Sinä, Sinun Korkeampi Itsesi, se osasi, joka on ikuinen ja aina täynnä Energia ja Rakkautta. Tällä Korkeammalla Tasolla Sinut on tehty Rakkaudesta ja Energiasta. Tätä Sinä Olet. Näe tämän Energian hehkuvan nyt yläpuolellasi.

Avaa nyt päälakesi ja anna Valon Loistaa sisään. Näe Kultaisen Valopilarin Korkeammasta itsestäsi virtaavan alas kehoosi. Katso, kun se täyttää mielesi ja sitten pyörii ympäri puhdistaen pois huolet ja pelot, katumukset ja pettymykset. Katso Kultaisen Valon Pyörimistä, kunnes mielesi on puhdas ja selkeä.

Katso sitten, kun Valo menee alemmas kehoosi puhdistaen kurkkusi itseilmaisua varten, avaavan Sydämesi ja sulattavan jään, jota sinne on kertynyt, ja virtaavan keskukseesi, missä se avaa kanavat siihen loputtoman rauhan lampeen, mikä on sinun. Ja Valo menee sitten vielä alemmas, kun se lataa aistillisuutesi ja muodostaa syvän yhteyden tähän fyysiseen elämään. Katso sitten, kun se virtaa koko matkan jalkoihisi ja yhdistää sinut läheisesti ja syvästi tähän ihmeelliseen maakokemukseen.

Ja nyt vain pysy tässä hehkussa jonkin aikaa. Jos mielesi ajelehtii, vain tuo se lempeästi takaisin kehoosi - siihen kohtaan kehossasi, mikä nyt tuntuu selkeimmältä, rauhallisimmalta ja yhdistyneimmältä.

Keskity nyt keskukseesi, tuohon hehkuvaan osaasi joka on laajentunut ja syventynyt tämän Meditoinnin aikana. Löydä tämä lempeä, tyyni ja täydellinen paikka ja rentoudu siihen, asetu siihen mukavasti. Sitten anna huomiosi laajentua tästä Rauhan Keskuksesta Sydämeesi ja tunne siellä Rakkauden täyteyttä, Elämän Rakkautta, Itsen Rakkautta ja kaiken käsittävää Rakkautta tätä kokemusta, tätä elämäsi seikkailua kohtaan.

Anna nyt tämän hehkun levitä keskuksestasi. Anna sen hehkua ja hehkua, kunnes Valo ulottuu muutamien senttien päähän kehostasi. Anna sen sitten levittyä laajemmalle ja laajemmalle, kunnes Rakkauden ja ilon hehku ulottuu monien metrien päähän kehostasi.

Katso nyt tässä hehkuvassa tilassa Taivaalle. Tunne Maailmankaikkeuden Energia. Tunne itsesi sulautuvan yhteen sen kanssa ja ole osa sitä. Tunne sen virtaavan alas maahan ja koskettavan kaikkea mitä on. Katso puuta, kukkaa, lehteä ja tunne se ykseys, joka olet, se tapa jolla olet osa elämää ja elämä on osa sinua.

Anna hehkusi levitä pidemmälle ja pidemmälle, kunnes olet puu, ruoho, pilvet, taivas, aurinko. Sitten energiasi ja hehkusi ulottuu pidemmälle ja pidemmälle, tähtiin, kiertäviin planeettoihin, pyöriviin galakseihin. Tämä on kaikki sinua, sinua juuri sellaisena kuin olet, sinua juuri nyt siinä elämässä, jossa olet. Olet yhtä tämän kaiken kanssa.

Tämä Suuruus Olet Sinä. Tämä laajentuminen, oleminen ja ykseys on todellista ja Sinä. Sinä olet tämä. Sinä olet tätä kaikkea. Ei ole mitään alkua ja loppua, vain tämä loputon ja virtaava olemisen ykseys. Tämä on sitä, kuka olet.


Vedä tämä kaikki nyt hitaasti sisään. Ota kaikki tämä ykseys, oleminen ja energia ja vedä sitä itseäsi kohti, keskittyneeseen muotoon. Vedä sitä sisään ja sisään. Ja tunne jokaisella sydämesi lyönnillä koko maailmankaikkeuden energian virtaavan lävitsesi, intensiivisenä ja keskittyneenä, sykkivänä ja värähtelevänä, kun se virtaa ja virtaa sisälläsi.

Nyt Enkeleitä ilmestyy hitaasi muodostamaan piirin ympärillesi. Ne leijuvat puhtaudessa ja hehkuvat kirkkaasti Laulaen Rakkaudesta ja ihmeestä. Voit tuntea intensiivisen Rakkauden Virtaavan jokaisesta niistä Sinua kohti. Sinua ympäröi intensiivisin Rakkaus, mitä olet koskaan tuntenut. Tunnet ja tiedät, että olet maailmankaikkeuden lapsi, rakastettu ja huolehdittu, avun ja opastuksen ympäröimä, kaiken sen täydellisyys mitä on tehty ilmentymään olemuksessasi.

Tämä kaikki on Sinun. Tämä kaikki olet Sinä. Olet Rakkaus ja Sinua Rakastetaan. Vain ole tässä välittävän Rakkauden piirissä, joka hehkuu Maailmankaikkeuden intensiivistä Energiaa. Ole Sinä, juuri sellaisena kuin olet. Ole sinä ja ole iloinen.

Nyt lopuksi hengitä viimeisen kerran syvään ja kiitä. Kiitä siitä, että olet elossa ja olet se kuka olet, juuri sellaisena kuin olet, hehkuen kultaa tänä päivistä täydellisimpänä.


Kanavoinut Carrie Hart (www.carriehart.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Quado 28.6.2008
KULTAINEN YHTEYS -MEDITAATIO


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: