ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Äänten Enkelit

Pyynnöstäsi mahtavat Äänten Enkelit käyttävät ääntäsi parantamiseen,  rauhoittamiseen, puhdistamiseen tai sekä muiden että itsesi  auttamiseen. 

Jos laulat tai hyräilet tai soitat jotakin  instrumenttia, he ottavat musiikistasi tarvitsemansa värähtelyn  käyttääkseen sitä taivaallisiin tarkoituksiin.

Taivaallinen äänikylpy on hieno tapa ottaa yhteyttä Enkeleihin. Joku  ryhmästä menee joko seisomaan piirin keskelle tai istumaan selkä  seinään päin. 

Pyydä sen jälkeen Enkeleitä käyttämään ääntenne  värähtelyjä hyväkseen ja antamaan piirin keskellä olevalle sen, mitä  hän tarvitsee. Pyydä kaikkia hyräilemään tai lausumaan yhdessä ”om”  kohdistaen äänensä piirin keskellä istuvaan henkilöön. Ryhmässä tämä  tuntuu taianomaiselta. Tämän voi luonnollisestikin tehdä myös kaksin.

On vieläkin tehokkaampaa, jos hyräilet tai laulat Rakastavasti jonkun  toisen nimeä ja kohdistat äänesi suoraan häneen pyytäen samalla  Äänten Enkeleitä käyttämään ääntäsi hänen hyväkseen.

Valitsit nimesi  itse ennen syntymääsi ja välitit sen telepaattisesti vanhemmillesi,  jotta he nimeäisivät sinut sen mukaan. Aina kun nimesi lausutaan, sen ominaisvärähtely vetää Sielusi oppiläksyjä puoleensa. Jos Sinua  puhuteltiin lapsena vihaiseen tai arvostelevaan sävyyn, saatoit  omaksua ajatuksen, että Sielusi taival tulee olemaan vaikea. 

Siinä  tapauksessa teet itse omasta elämästäsi vaikeaa. Kun kuulet joko  ihmisen tai Enkelin lausuvan nimesi Rakastavaan sävyyn, koet sen  eheyttävän ja kannustavan Sinua.

Voit pyytää Äänten Enkeleitä auttamaan Sinua monin eri tavoin. 

Hyräile ”om” keskittyessäsi siihen, mistä haaveilet, tai minkä näet  mielessäsi, ja kutsu Enkelit lataamaan mielikuvasi täyteen energiaa. 

Saat aina väkevää apua, kun turvaudut ArkkiEnkeli Mikaeliin 
katkaistaksesi sidokset, jotka kytkevät sinut johonkin asiaan taihenkilöön. On todella tehokasta, jos hyräilet samalla, kun kuvittelet  siteitä mielessäsi, ja kutsut ArkkiEnkeli Mikaelin purkamaan ne ja  vapauttamaan Sinut niistä. Hyvä tapa hoitaa sisäistä, pientä lasta  itsessäsi on pyytää Enkeleitä syleilemään häntä. Kun kuvittelet  sisäistä lastasi, hyräile samalla rakastavasti hänen nimeään. 

Enkelten Rakkaus virtaa lapseen ja vapauttaa sen.

Palveluharjoitus:
Hyräile Rakastavasti sen henkilön nimeä, joka tarvitsee kipeästi  apuasi, ja pyydä Enkeleitä ottamaan hänet syleilyynsä. On suureksi  avuksi, jos teet tällä tavoin alistavien tai väkivaltaisten  hallitusten johtajille, koska se tarjoaa heille mahdollisuuden Avata  Sydämensä muutokselle. 

Keskity sellaiseen kielteiseltä tuntuvaan  paikkaan, joka mielestäsi kaipaa puhdistamista. Hyräile tai laula ja  kutsu samalla Enkelit muuttamaan nuo alhaiset Energiat hienommiksi  Energioiksi Äänesi avulla.
Diana Cooper, Ihanat enkelit

Ei kommentteja: