ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Enkeli, joka vapauttaa SINUT


Tänään Pyydämme Enkeliä Tulemaan Luoksesi ja Vapauttamaan Sinut.

Näe Hänet Edessäsi nyt - kaunis Enkeli Leijuu Ilmassa Siivet Lepattaen, Kirkkaan Kultainen Hehku Säteilee Päästä ja koko Kehosta. Hän Hehkuu Rakkautta, Välittämistä ja Kiintymystä Sinua Kohtaan.

Ensiksi hän ottaa käteensä pienen Kultasilkkisen Pussin ja Heittää siitä Kourallisen Sädehtivää Enkelipölyä Päällesi. 

Se varisee alas, mutta sen sijaan että se kiinnittyisi ihoosi, siitä tulee ympärillesi Energianauha, kirkas ja säteilevä. Tämä kultahehku selvittää kentän ympärilläsi - puhdistaa sen ja poistaa siitä kaikki epäilyksen tai pelon jäämät, jotka ovat roikkuneet Sinussa kiinni.

Ja nyt hän pysähtyy ja katsoo Sinua Syvälle sSlmiin kysyen lupaa. Nyökkää päätäsi myöntyen: kyllä, annat hänelle luvan Katsoa Sydämeesi.

Hän koskettaa kevyesti Sydäntäsi ja se Avautuu täysin hänen tarkasteltavakseen. Ja kun hän katsoo sen sisään, huomaat itsekin pystyväsi näkemään sen.

Näe ensiksi, että Sydämesi Hehkuu Kultaa. Se on tehty Rakkaudesta. Se on suuri aarre sisälläsi, paikka minne Valo ja Rakkaus on varastoitu. Se on Kultainen ja Hohtava, mutta se on myös pehmeä ja taipuisa, kykenevä muuttumaan ja sopeutumaan elämän vaatiessa.

Mutta siellä täällä Sydämessäsi on kiviä, joita olet noukkinut matkan varrella, asioita joita on tapahtunut sinulle, asioita joita olet aikanaan pitänyt surullisina tai huonoina - olet varastoinut ne Sydämeesi. 

Näiden asioiden tapahtuessa Sinulle, olit kyvytön vain antamaan niiden olla tai tutkimaan niitä ja sallimaan niiden hävitä, ja niin varastoit ne toivoen, etteivät ne olisi enää pidempään Elämässäsi.

Mutta täällä ne ovat, kivet joita kannat kirkkaan Hohtavassa Sydämessäsi. Ne painavat sitä alas ja tekevät siitä vähemmän pehmeän ja joustavan, kuin mitä se voisi olla. Ne estävät osaa Kirkkaasta Rakkaudesta Hehkumasta ja Virtaamasta. Niitä sinun on kannettava joka päivä, vaikket ole edes tietoinen niiden olemassaolosta.

Katso nyt näitä kiviä. 

Ne ovat Anteeksiantamattomuuden Kiviä - katkeria ja teräviä; surun kiviä - jokainen raskas taakka Sydämesi Kannettavaksi; vihan kiviä - kuumia ja kyteviä; pelon kiviä - kuin jääpaloja, jotka Estävät Rakkauden lämpöä leviämästä helposti ja monia epäilyksen kiviä, mitkä lisäävät raskasta painoa.

Enkeli katsoo taas syvälle silmiisi. Hän esittää sinulle kysymyksen. Oletko valmis vapauttamaan sydämesi näistä taakoista? Oletko valmis antamaan tämän kaiken lähteä elämästäsi? Oletko valmis antamaan anteeksi itsellesi ja toisille, päästämään irti vihasta, katkeruudesta ja pettymyksestä. Oletko valmis myös päästämään irti itsesi epäilemisestä? Oletko valmis vapautumaan pelosta?

Nyökkää päätäsi myöntyen: Kyllä, olet valmis.

Ja nyt enkeli avaa silkkipussinsa. Hän kurkottaa Sydämeesi ja poistaa kivet yksitellen - ottaa ne Sydämestäsi ja laittaa Pussiin. Yksitellen ne tulevat ulos Sydämestäsi. 

Ja jokaisen kiven poistamisen myötä voit tuntea Sydämesi Keventyvän ja Keventyvän. Kaikki katumukset on otettu pois. Kaikki tulevaisuuden pelot. Kaikki epäilyt sen suhteen, mitä voit saada aikaan. Kaikki viha ja turhautuminen, kaikki pettymys - kaikki tämä on poistettu.

Tunne Sydämesi Kevenevän ja Kevenevän. Tunne itsesi Vapautuvan ja Vapautuvan. Tunne, millaista on antaa Sydämesi hehkua niin Kirkkaasti, kuin se voi, näiden taakkojen rasittamatta, mitä se on kantanut. Et tarvitse niitä enää.

Kun Sydämesi Hehkuu Kirkkaammin, hehku leviää koko kehoosi. Ja nyt kehosi huomaa altistuneena tälle sisäisen Rakkauden Kirkkaalle Hehkulle, ettei se enää tarvitse niitä tapoja ja riippuvuuksia, joita se käytti suojaamaan itseään näiden kivien Energialta. Koko kehosi tuntuu nyt kevyeltä ja vapaalta, kirkkaalta ja hehkuvalta.

Enkeli katsoo Sinua ja Hymyilee. Sitten se sulkee silkkipussinsa ja lentää taivaisiin, missä se vie pussin Valoon. 

Ja kun Katselet tätä, Kivet muuntuvat Suuressa Kultaisen Valon Räjähdyksessä Rakkaudeksi, Kirkkaaksi ja Kultaiseksi Rakkaudeksi. 

Lempeä Rakkauskuuro alkaa sataa päällesi - Kultaiset Pisarat Kimmeltävät Taivaalla ja Putoavat päällesi Peittäen Sinut Suloiseen Rakkauteen.

Tätä Sinä Olet. Rakkautta. Rakkautta joka Säteilee Sydämessäsi. Rakkautta joka Hehkuu Kehossasi. Rakkautta joka kimmeltää kaikkialla ympärilläsi. Olet Puhdas ja Kirkas, Hehkuva ja Kultainen.

Myös kaikki tämän kallisarvoisen Elämän mahdollisuudet hehkuvat ja kimaltelevat ympärilläsi. 

Ei ole mitään, mitä et voi tehdä, sillä Sinulla ei ole mitään pelkoa eikä epäilyä. Olet täysin irti menneisyyden taakasta. Olet vain tässä hetkessä, Säteilevän Kirkkaana - tuntein ja ollen Rakkautta ja tietäen itsesi Rakkaudeksi ja vain Rakkaudeksi.

On uusi Päivä ja Uusi Elämä. Olet syntynyt uudesti Rakkaudessa ja maailma on avoimena edessäsi. Astu siihen ja ota se vastaan nyt, juuri nyt. 

Olet tämä Säkenöivä Rakkauden Ihme. Sinä Olet.
 
Quado-viestit kanavoinut Carrie Hart ( www.carriehart.com) ja
Kirjeitä Taivaasta Gloria Wendorff ( www.heavenletters.org)

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
ENKELI, JOKA VAPAUTTAA SINUT

Ei kommentteja: