ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Anna Valon Muuttaa Elämäsi

 Ojennan Sinulle ValoPallon

Kun kutsut Seitsemää ArkkiEnkeliä, Sinulle suodaan Suurta Kirkkautta, Iloa ja Suojelusta. 

Eräs Mahtavimmista ja Voimallisimmista Rukouksista kuuluu seuraavasti:

Pyydän nyt mahtavaa ArkkiEnkeli Mikaelia seisomaan oikealla puolellani. Vala minuun rohkeutta ja voimaa ja auta minua onnistumaan pyrkimyksissäni. Katkaise kaikki kielteiset kytkökseni ja riippuvuuteni miekallasi. Peitä minut suojaavalla, Tummansinisellä Viitallasi niin, että Auraani pääsee vain se, mikä hohtaa Kirkkainta ja Puhtainta Valoa. Kiitos.     

Hiljenny hetkeksi, jotta ArkkiEnkeli Mikael voi saattaa työnsä päätökseen ja halutessaan lähettää Sinulle viestinsä.
  
Pyydän nyt mahtavaa ArkkiEnkeli Gabrielia seisomaan vasemmalla puolellani ja Sädehtimään Puhdasta, Valkoista Valoaan. Tuo Auraani Puhdasta, Valkoista Energiaasi ja ohjaa minua omalla tielläni tai seuraavissa askeleissani. Valaise ja viritä elämäntehtäväni vertauskuvat. Tuo elämääni iloa, kauneutta, selkeyttä, ymmärrystä, anteliaisuutta ja järjestystä. Kiitos. 
 
Hiljenny hetkeksi, jotta ArkkiEnkeli Gabriel voi saattaa työnsä päätökseen ja halutessaan lähettää Sinulle viestinsä.
  
Pyydän nyt mahtavaa Arkkienkeli Urielia seisomaan edessäni ja täyttämään Aurani Viisauden ja Rauhan Purppuranpunaisella ja Kultaisella Valollaan. Sovita kaikki riidat elämässäni ja korvaa ne seesteisyydellä ja veljeydellä. Katkaise kaikki henkiset kahleeni ja kielteiset tunnesiteeni ja vapauta minut peloistani. Kiitos.    

Hiljenny hetkeksi, jotta ArkkiEnkeli Uriel voi saattaa työnsä päätökseen ja halutessaan lähettää Sinulle viestinsä.
  
Pyydän nyt Smaragdinvihreää Valoa Sädehtivää mahtavaa ArkkiEnkeli Rafaelia seisomaan takanani. Anna minulle parantavaa Energiaa ja Runsautta. Suojele matkojani ja täytä minut oikeudenmukaisuudella, totuudella ja näkemyksellä. Kiitos   

Hiljenny hetkeksi, jotta ArkkiEnkeli Rafael voi saattaa työnsä päätökseen ja halutessaan lähettää Sinulle viestinsä.
  
Pyydän nyt Vaaleanpunaista Valoa Sädehtivää mahtavaa ArkkiEnkeli Samuelia kohentamaan Rakkauden Liekkiä Sydämessäni. Auta minua herättämään itsessäni Myötätunto ja Anteeksianto itseäni ja kaikkia niitä kohtaan, joita koskaan olen vahingoittanut joko tieten tahtoen tai tiedostamattani. Avaa nyt Sydämeni niin yksilöllisellä kuin kosmisellakin tasolla. Kiitos. 
 
Hiljenny hetkeksi, jotta arkkienkeli Samuel voi saattaa työnsä päätöksen ja halutessaan lähettää sinulle viestinsä
 
Pyydän nyt mahtavaa ArkkiEnkeli Jofielia täyttämään minut viisauden ja valaistumisen Kultaisella Valolla Kruunuchakrani kautta. Anna viisautesi valaista ja innoittaa mieltäni, jotta voisin oppia ja opettaa parhaimmalla mahdollisella tavalla. Valaise ja viritä kaikki ne viisauden vertauskuvat, jotka olen kerännyt kaikkien elämieni aikana. Kiitos.   

Hiljenny hetkeksi, jotta ArkkiEnkeli Jofiel voi saattaa työnsä päätökseen ja halutessaan lähettää Sinulle viestinsä.
 
Pyydän nyt armon, ilon ja muutoksen sinipunaista valoa säteilevää mahtavaa ArkkiEnkeli Zadkielia tuomaan auraani sinipunaista hehkua. Vapauta ja sulata kaikki kielteisyyteni ja korvaa se ilolla, hienotunteisuudella ja suvaitsevaisuudella. Kiitos.   

Hiljenny hetkeksi, jotta ArkkiEnkeli Zadkiel voi saattaa työnsä päätökseen ja halutessaan lähettää sinulle viestinsä.

Aurasi on nyt täytetty ArkkiEnkeleiden Energioilla ja olet yhteydessä mahtavaan Minä olen-olemukseesi. Ole siunattu.
 

Lähde:Diana Cooper/ Ihanat enkelit- anna valon muuttaa elämäsi

Ei kommentteja: