ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Tulevaisuutta ei ole vielä kirjoitettu

Sinulla on monia syitä keskittyä olemaan täysin läsnä hetkessä, nykyhetkessä. 

Yksi syy on se, että silloin olet universaalissa energiavirrassa, jolloin luotte todellisuutesi sellaiseksi kuin haluat sen olevan. Toinen on se, että siinä on tulevaisuutesi - läsnä olevassa hetkessä. Sinulle ei ole koskaan kirjoitettuna valmiiksi tulevaisuutta, sitä ei ole ennalta määrätty. Se on olemassa sen vuoksi, mitä teet nyt läsnä olevassa hetkessä, ei sen vuoksi mitä teet tai mitä tapahtuu myöhemmin.

Silloin kun keskityt tulevaisuuteen tai siihen, mitä tapahtuu jossain kohtaa tämän hetken jälkeen, uskot että tulevaisuus on jotenkin parempi kuin nykyhetki. Kun siis keskitytte onnistumiseen ja luulette, että se on jossain kohtaa tämän hetken jälkeen, itse asiassa heijastat nykytilasi tulevaisuuteen. Tulevaisuus luodaan nykyhetkestä, eikä se ei voi koskaan olla enemmän kuin se mitä on nykyhetkessä.

Tarkoituksesi, energiasi, painopisteesi ja sitoutumisesi itseesi ja sen luomiseen, mitä haluat ja mikä parhaiten palvelee unelmiasi tässä hetkessä, määrittelee sen mitä tapahtuu tulevaisuudessa. Halukkuutesi olla voimakas nyt luo voimakkaan tulevaisuuden. Itsesi hyväksyminen jollain tavalla rajoittuneeksi luo sen tulevaisuuteen, ellet ole valmis muuttamaan uskomuksiasi siitä, mitä olet nyt läsnä olevassa hetkessä.

Ajattele elämää jatkuvana virtana, jossa jokainen osa liittyy edelliseen. Seuraava askel matkallasi voi olla vain yhtä voimallinen kuin sitä edeltävä askel. Tulevaisuuttasi ei koskaan määritellä ennalta - mikään voima maassa tai taivaassa ei voi luoda sitä sinulle. Jokainen maailmankaikkeuden puoli reagoi sinuun. Tulevaisuus on nyt, se on nykyhetkessä. 

Ole voimakas hetkessä, ja luot voimallisen tulevaisuuden, missä Sydämesi Toiveet Täyttyvät Kaikin Tavoin.

TULEVAISUUTTA EI OLE VIELÄ KIRJOITETTU
Arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
14.1.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine, muokkausta Matti
 

Ei kommentteja: