ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

perjantai 11. maaliskuuta 2011

ArkkiEnkeleiden Elämää


ArkkiEnkelit tekevät kaiken minkä tekevät, vaan sitä ajatellen, että ihan kaikilla OLISI HYVÄ ELÄMÄ. ArkkiEnkeleillä, Meillä Ihmisillä ja Kaikilla muilla.

ArkkiEnkeleiden työn laatu lähtee siitä, että aina He meitä auttaisivat ja He ovat valveilla silloin kun Me nukumme. Kun nukumme He ovat Meitä vieläkin lähempänä kuin valveilla ollessamme.
Kun nukumme, olemme ArkkiEnkeleiden kanssa toisella tavalla, katsomassa omaa Elämäämme ja sen merkitystä. Emme voi sitä muistaa, mutta jo monilla eistä on kokemuksia siitä, mitä tarkoittaa MATKA MAAILMANKAIKKEUTEEN. Aina kun unessa ArkkiEnkeleitä tapaamme, olemme matkustaneet Sielumme kanssa ArkkiEnkeleiden toiselle tasolle  / puolelle (taivaaseen) ja silloin Meillä kaikilla on YHTEYS josta olemme kaikki ILOISIA.

ArkkiEnkelit puhuvat Meille ja silloin Me voimme Heiltä kysyä asioita, joissa voisimme toimia toisin. Tai asioita, joita voisimme tehdä toisin.

ArkkiEnkelit työskentelevät ja elävät Yhteistä Elämää myös erilaisten Enkeleiden kanssa, jotka Yhdessä Elävät samalla tai toisella tasolla kuin ArkkiEnkelit. Henget, toiselta planeetalta. Luonnonhenget, jotka Elävät luonnosta ja luonnon ehdoilla. Avaruuden olenot, jotka tulevat ArkkiEnkeleiden tietoisuuteen aina silloin kun Yhteisesti tekevät asioita, jotka Maapalloa ja sen ihmisiä auttavat. On Monia muitakin olentoja ja ryhmiä, joiden kanssa ArkkiEnkelit  tekevät Yhteistyötä. ArkkiEnkelit siis työskentelevät kaikkien kanssa ja tekevät sen mikä on KAIKILLE ja KAIKELLE PARHAAKSI.

ArkkiEnkelit  elävät Elämää, jota He voivat kutsua Enkelten Elämäksi. Siinä on mukana PUHDAS ja PYHÄ RAKKAUS, jonka He jakavat  eteenpäin aina kun sitä itsellemme haluamme. Vain sillä tavoin He voivat olla tietoisia siitä, mitä Me haluamme ja mitä Me toivomme. 

He jakavat Rakkauttaan Meille niin kuin se on tarkoitettu. VAin Heidän Rakkautensa kautta voimme tuntea ArkkiEnkeleiden läsnäolon. ArkkiEnkeleiden Elämä on Rakkautta Meitä kohtaan. Elämämme on Arvokasta ja Merkityksellistä. 
ÄLKÄÄMME UNOHTAKO SITÄ.
ajatuksiani Enkeleistä
Soile Raunio´n kirjojen siivittämänä

Ei kommentteja: