ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

perjantai 11. maaliskuuta 2011

ArkkiEnkelten Rakkaus


ArkkiEnkeleiden Rakkaus ei milloinkaan tule Meille siitä syystä, että olemme olleet kuuliaisia tai kilttejä. Vaan siitä syystä, että olemme olemassa ja elämässä OMAA ELÄMÄÄMME. On se sitten minkälaista tahansa. Olemalla kuuliaisia itsellemme, niin saavutamme Elämämme käännekohdan. UUDESSA MAASSAMME tulemme luopumaan monesta sellaisesta asiastamme, jotka Meitä vielä nyt ahdistavat. Ja silloin ArkkiEnkeleiden Kaikenkattava Rakkauden määrä kasvaa kasvamistaan. Silloin olemme jo itsekin huomanneet sen olevan ainoaa OIKEATA RAKKAUTTA, jonka kanssa haluamme Elämäämme jatkaa.

ARVOSTAKAAMME OMAN RAKKAUTEMME LAATUA.
Suurempaa Rakkautta ei olekaan kuin Maailmankaikkeuden Rakkaus. Eikä merkittävämpää Rakkautta kuin Kaikenkattava Rakkaus.

Arkkienkelit antavat vain Rakkauttaan, jonka kautta voimme saavuttaa kaiken muun. Rakkaudessaan Meille He antavat kaiken sen mitä tarvitsemme.
Kaikki Me Yhdessä sitä toteutamme ja annamme, heti kun olemme siihen valmiit. ArkkiEnkelit odottavat jo kuumeisesti sitä hetkeä. 

Kun uskomme itseemme ja Elämäämme, niin silloin voimme uskoa myös ArkkiEnkeleiden Elämää. 

Mikäli unohdamme ArkkiEnkelit kokonaan, niin silloin olemme jo niin kaukana Heidän olostaan, että He eivät voi tuoda Elämää, joka Meidät kaikin tavoin palkitsee. ArkkiEnkelit ovat osa Elämäämme joka tapauksessa ja silloin Meidän on hyvä miettiä, haluammeko ottaa ArkkiEnkelit vastaan avoimin Mielin ja Sydämin vai tavalla, joka kertoo epäluottamuksesta.
ajatuksiani Enkeleistä
Soile Raunio´n kirjojen siivittämänä


Ei kommentteja: