ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Ympyrä sulkeutuu

Kaikki Maailmankaikkeudessa menee Ympyrän Lailla. Tyhjässä on läsnä täysi ja täydessä tyhjä. 

Kun ajattelet olevasi täysin tyhjän päällä, oletkin jo vahvasti kosketuksissa täyteyden kanssa...

Järjen kanssa tätä on vaikeaa käsittää. Miten muka iso laskupino tai tyhjä tili voi olla yhtä aikaa jo Täydellisesti Rikkautta? 

Aivan varmasti on ja tuo Rikkaus ilmenee Meille kaikille omalla laillamme. Tämän asian oivaltaminen liittyykin yhteen Runsauden Tärkeimpään Oppiläksyyn. 

Niin kauan aikaa, kun emme suostu uskomaan tätä, jäämme tyhjään tilaan. Jäämme tyhjään tilaan, koska asetamme kuoleman mielessämme johonkin. 

Kuolema on meille piste, jossa kaikki loppuu. Elämme ajassa ja luulemme, että Elämä voi joskus loppua.

Nyt Enkelit kertovat Sinulle, että Kuolema on vain Mielesi Harhaa. Se on Harhaa, johon Uskomme. Koska näemme kuoleman siellä ja täällä elämässämme. Lopullisen lopun. Koska näemme lopullisen lopun Elämässämme, juoksemme kauhuissamme sitä karkuun. Teemme kaikkemme välttääksemme lopullisen lopun. Mutta silloin oikeasti juoksemmekin karkuun Uudelleen Syntymää. Koska Elämä ei lopu, elämä ON.

Jos murehdit ja haikailet sitä, mitä olet menettänyt, alat juosta paikallasi. Kun ymmärrät, että aivan kaikki loppuu aikanaan ja todellakin Elämme Elämää Kehän Lailla, vastakohdat eivät ole erillään toisistaan, vaan ne ovat yksi. 

Aina on olemassa taso, missä kaikki on jo valmista. Kun ymmärrät tämän, alat Luoda Runsautta Ymmärtämyksesi Kautta.

Siispä seuraavan kerran tyhjällä hetkellä voit tiedostaa, että se on vain yksi hetki. Uutta on tulossa jo. Et käsitä, mitä se uusi on, miten sen ilmenee Elämässä, eikä Sinun tarvitse. 

Sinun tarvitsee vain muistuttaa itsellesi yhtä voimalausetta:

Aivan kaikki loppuu aikanaan. Elämä on pyörivä liike. 

Lähde: Rakkaudentähti postia

Ei kommentteja: