ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Valon viisautta


 Ojennan Sinulle ValoPallon
Tervehdys kaikille! Olen Perhoskuu ja kommunikoin keijukunnan puolesta. 

Ulotan Energiani Teihin nyt ja Luon Rakastavan Ympäristön Keijukunnan jäsenille kokoontua jakamaan Energiaansa ja Yhteisiä Ajatuksiaan Minun Kauttani. 

Keijukunta ilmaisee Syvää Rakkautta kaikkia ihmisiä kohtaan. Parantavaa Energiaa ikään kuin syöksyy Keijuista, kun he seisovat Yhdistyneinä. 

Parantava Energia sisältää enemmän kuin kaikki värit, mitä voitte kuvitella. He lähettävät Sielunsa ja Luovuutensa Energiaa ihmisille, jotka ovat Vastaanottavaisia.

Pyydän Teitä Avaamaan Sydämenne Keijukunnalle, Ottamaan Vastaan sen Parantavan Energian, mitä He Rakastavasti Lähettävät Teille, Sallimaan sen Yhdistyä Olemukseenne ja Kohottaa Energianne Uusiin Korkeuksiin. 
Hengittäkää sisään Keijujen Energiaa ja vastaanottakaa se. 
Antakaa sen Virrata Olemukseenne ja Yhdistyä Sieluunne. Sallikaa Itsenne Muodostaa Syvä Yhteys Keijuihin. 
Heidän työnsä on vielä hyvin tuntematonta ja ihmiskunnan tukematonta. 
He toivovat Teidän Hyväksyvän Heidät Elämäänne ja Olemukseenne, Kunnioittavan Heidän läsnäoloaan Maan päällä sekä Auttamaan Heitä Äiti Maan parantamisessa.
 

Keijut ovat Puhtaita Valo-Olentoja. He ovat luontomaailman Enkeleitä, pieniä Valo-Orbeja, jotka kokoontuvat maalle, kukkien, kasvien ja jokien vierelle. 
Hyvin harvoin ihmiset näkevät heidän pienenpienet Energiaorbinsa. Maaseudulla ja puutarhoissa Miljoonat Keijut taistelevat ihmisten työtä ja niitä tuhoja vastaan, mitä jotkut ovat aiheuttaneet kauniille maalle. 
Keijuja on aina lähettyvillä Rakastavia Puutarhureita, maanviljelijöitä tai maaseudulle omistautujia varten, ja he käyttävät Rakkauttaan Uuden Luonnonmaailman kasvun maalaamiseksi Herkullisilla Väreillä.

Keijut hoitavat Kukkia kuin vauvoja. He täyttävät nämä Valolla ja Auttavat niitä Luomaan Vihreitä Lehtiä ja Upeanvärisiä Terälehtiä. 
He saavat opastusta ja ohjeita Planeetan logokselta, lordi Buddhalta, jatkaakseen Äiti Maan Hedelmistä Huolehtimista, Hänen Energiansa Tasapainottamista ja niiden hänen kehonsa osien parantamista, joissa luonto on riisuttu ihmiskunnan elinpiirin, teiden ja kulkuväylien rakentamiseksi. 
Keijujen on Autettava Äiti Maata Helpottamaan Hänen stressiään.

Kaikki Luontomaailmassa on Yhteydessä Äiti Maahan ja Hän tuntee kasvien tuskan ja vastaanottaa niiden lähettämän Rakkauden. 
Hän ymmärtää, että jotta ihmiset voisivat elää, hänen on tarjottava luontomaailmansa hedelmiä ruuaksi, mutta kun hänen kaunis luonnonmaansa häviää betonin alle, hänen on vaikeaa lähettää energioitaan fyysisen Olemuksensa Ytimestä Maailmankaikkeuteen. 
Tämä vuoksi Keijut Pyytävät Teitä istumaan ja kävelemään luonnossa - ei vain siksi että voitte yhdistyä keijuihin ja luonnonhenkiin, vaan että saisitte niitä Energia-aaltoja, joita virtaa Maan Ytimestä Maaperän kautta ilmakehään ja Maailmankaikkeuteen.

Nämä Energia-aallot maadoittavat olemuksenne, lataavat teidät Äiti Maan Rakkaudella ja antavat arvokasta Elämänvoimaenergiaa ihmiskeholle ja Sielulle. 
Tämä on yksi syy siihen, että luonnossa oltuanne tunnette mielialanne kohonneen. Puut, kasvit ja ruoho Sisältävät ja Säteilevät tätä arvokasta Äiti Maan Elämänvoimaenergiaa, joten sitä on todellisuudessa kaikkialla ympärillänne, kun seisotte luonnossa. Teidän on vain oltava vastaanottavainen tälle energialle ja saatte sen arvot.

Äiti Maa ja keijukunta eivät pyydä Teitä tuntemaan syyllisyyttä siitä, että Heillä on stressiä luontomaailmasta huolehtimisen ja sen suojelemisen vuoksi, vaan he ovat tulleet pyytämään teitä avukseen. 
Olette fyysisiä olentoja. Voitte imeä Energiaa ja Säteillä sitä fyysisellä tavalla, mikä vaikuttaa suuresti Äiti Maahan ja Luontomaailmaan ja ankkuroi Parantavaa Energiaa.

Pyydämme Teitä ottamaan vastaan Monivärisen Rakkauden, mitä nyt Virtaa Keijukunnasta, ottamaan vastaan heidän ehdottoman Rakkautensa Energiaolemukseenne joko kuvittelemalla sen Sulautuvan Auraanne tai Kanavoimalla sen Kruunuchakranne läpi ja chakrajonoanne pitkin alas Maahan. Sallikaa Heidän Rakkautensa Yhdistyä Olemukseenne ja nyt olette turvassa.

Aina kun olette luonnossa, lähellä kukkia tai puita, kutsukaa tätä keijujen turvallista parannusta ja rakastavaa energiaa, kertokaa heille haluavanne parantaa Äiti Maata ja luontoa, kuten he ovat pyytäneet. 
Teidän pitäisi tuntea Energiasyöksyn virtaavan olemukseenne. Kuvitelkaa, tuntekaa tai tietäkää, että tämä energia virtaa olemukseenne. Ohjatkaa sitten yksi energiasäde alas maahan, mikä ulottuu syvälle Äiti Maan ytimeen. 
Toinen Valonsäde Kulkee Sydänchakrastanne sinne, minne haluatte sen ohjata. Sillä ei ole merkitystä, lähetättekö Parantavaa Energiaanne ruukkukasville vai laajalle peltoalueelle.

Keijut ovat kiitollisia Kaikesta Parantavasta Energiasta, mikä ankkuroituu maahan ihmisolentojen kautta. 
Teillä on Voima Parantaa Luontomaailma. Jos vain kourallinen ihmisiä ottaa tämän parannusharjoituksen tehtäväkseen ja käyttää sitä päivittäisessä elämässään, niin Maan Energiavärähtely kohoaa ja Äiti Maan olemus parantuu.

Nyt ihmisten on tärkeää ottaa vastuu maasta ja monista henkiolennoista, joita on jokaisessa kasvissa ja ruohonkorressa. Teidän on Annettava Anteeksi toisten virheet ja otettava käsiinne luonnon parantaminen siellä, missä näette sitä polkunne varrella. 
Sen ei tarvitse kestää kauan. Jos kuljette kukan ohi, Teidän ei tarvitse pysähtyä. Vaaditaan vain ajatus ja tarvittava Parantava Energia virtaa olemuksestanne.

Voitte istua puutarhassanne ja kutsua Keijuja liittymään seuraanne, kun lähetätte parannusta puutarhaan tai puistoon - kaikki elävä on yhteydessä Äiti Maan maaperään. 
Tehtävä mitä keijut teiltä pyytävät, on hyvin pieni, ja se vaatii vain muutamia kallisarvoisia minuutteja ajastanne. Tehkää lupaus keijuille heidän auttamisestaan parantamisprosessissa ja saatte elinikäisiä ystäviä. 
Keijut antavat Teille Anteeksi, jos ette aina muista, mutta he Siunaavat Teitä Kiitollisuudellaan, jos pyritte Auttamaan Heitä nyt.

Olkoon Keijukunnan Rakkaus ja Siunaus kanssanne,
Perhoskuu ja Keijukunta

Kaikkea Hyvää ja Siunausta,
Natalie
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Valon viisautta
VIESTI PERHOSKUULTA


Kanavoinut Natalie Sian Glasson ( www.wisdomofthelight.com)
1.4.2008 Iso-Britannia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: