ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Enkelien Viesti

ArkkiEnkeli Mikael on jatkuvasti neuvonut Meitä päästämään irti tai parantamaan kaiken, mikä EI ole Harmoniassa Sisäisen Totuutemme ja Vilpittömyytemme kanssa. 
 
Selväkielisesti tämä merkitsee kaikkia niitä osia elämässänne, joihin ette ole tyytyväisiä, kuten työpaikka, suhteet, terveys, koti jne. 
 
Muuttakaa tilannetta, niin että tunnette olonne onnellisemmaksi tai jättäkää se taaksenne tai korvatkaa se. 
 
Niiden osalta jotka sivuuttavat tyytymättömyyden ja jatkavat pysymistä epäterveessä tilanteessa, maailmankaikkeus hoitaa tilanteen - menetätte työpaikan tai suhteen "ulkopuolisten" olosuhteiden vuoksi. 
 
Se mikä vaikuttaa menetykseltä, on todellisuudessa energian tasapainottamista, mikä auttaa meitä pääsemään harmoniaan oman totuutemme kanssa.

Jos olette valmis parantamaan, jättämään tai korvaamaan epäterveen tilanteen, nyt on sen aika ja Enkelit antavat runsaasti tukea. 
 
He tarvitsevat vain lupanne ja valmiutenne ajatella laatikon ulkopuolella. 
 
Sallikaa yllättävien ratkaisujen ilmaantua ja huomatkaa Intuitiivinen Opastuksenne, mukaan luettuna ylhäältä annetut merkit. 
 
Taivaan avun voima on huipussaan, kun astutte pois tieltä - päästäkää siis irti ja antakaa Jumalan hoitaa homma.

Olkaa edelleen motivoituneita näihin muutoksiin vakaasti tietäen, että jokainen Jumalan lapsi (ja ehdottomasti sinä olet mukana joukossa!) on rakkausolento. 
 
Jokaisen tarpeet voidaan tyydyttää Lempeästi ja Rakastavasti, mutta vaaditaan luottamustamme sitä kohtaan, jotta koemme sen todellisuudessa.

Kun ympäröitte itsenne Rakastavilla ihmissuhteilla, Rakkauteen perustuvalla uralla ja lempeillä tilaisuuksilla, aito sisäinen luontonne tuntee turvalliseksi ilmaista itseään. Ja se tietää, miten pidetään kaikin tavoin huolta itsestänne.

Luottakaa tunteisiinne, älkää koskaan vähätelkö mitään tuntemaanne levottomuutta tai tyytymättömyyttä, sillä se osoittaa jonkin olevan väärin tai poissa tasapainosta. 
 
Pyytäkää taivaallista apua innoituksena ja opastuksena ja nojautukaa Enkelien Egottomaan Valoon, jos pelko himmentää ajatuksianne.

Koska hyvin monet ihmiset käyvät samanaikaisesti läpi muutoksia, ympärillämme on onneksi runsaasti tukea ja empatiaa. Kurkottakaa toisia ihmisiä kohti - antakaa ja vastaanottakaa apua. Tämä on ihmisille aikaa yhdistää voimansa ja jakaa yhteinen visio.

Niin paljon kuin ehkä saattekin elämäänne haluttua muutosta, muutos voi synnyttää turvattomuutta. Muutos uhkaa egoa, mikä uskoo turvallisuuden syntyvän kiinniriippumisesta ja kiintymisestä.

ArkkiEnkeli Mikael muistuttaa meitä siitä, että kaikki elävä muuttuu ja kasvaa jatkuvasti! Puut, kukat, eläimet ja ihmiset - kaikki on jatkuvassa muutoksessa, liikkeessä ja kasvussa. 
 
Älkää siis pelätkö kasvua, vaan sen sijaan nauttikaa menosta, pyytäkää jatkuvasti tukea ja ottakaa se vastaan. 
 
Muistakaa, että jokainen tekemänne muutos joka on harmoniassa sisäisen totuutenne kanssa, on aina tervettä parannusta tilanteeseen.

Saatatte miettiä: "Pärjäänkö? Pystynkö maksamaan tämän laskun? Olenko yksin?" ja muuta vastaavaa. 
 
Kuitenkin ArkkiEnkeli Mikael vakuuttaa meille, että jokaisen tarpeista huolehditaan, kunhan hän on valmis seuraamaan sisäistä opastustaan, mikä johtaa hänet aina turvallisesti suojan, ruuan ja onnellisuuden luo. 
 
Pyytäkää ArkkiEnkeli Mikaelilta lisärohkeutta ja Voimaa muuttaaksenne Elämäänne terveesti.


Mikael näyttää minulle jatkuvia parannuksia maailman taloudessa ja ympäristössä. Hän näyttää, että joidenkin ihmisten kokema kärsimys synnyttää uusia henkisen perustan, myötätunnon, yhteistyön, hyväntekeväisyyden ja herkkyyden tasoja. 
 
Kaikki nämä ominaisuudet auttavat maailman kollektiivisia voimia jatkamaan ylöspäin suuntautuvassa spiraalissa - mitä jotkut kutsuvat ylösnousemukseksi - ottamaan vastaan terveempiä, myötätuntoisempia ja lempeämpiä tapoja elää yhdessä tällä planeetalla.

ArkkiEnkeli Mikael sanoo: "Olen levottomuuden keskellä hiljaisissa hetkissä, joihin voitte aina päästä käsiksi riippumatta siitä, mitä sisällänne ja ympärillänne tapahtuu. 
 
Kohotan Sydämenne metelin ja selkkauksien yläpuolelle ja sallin Teidän ottaa uuden näkökulman, jotta voitte nähdä suuremman kuvan, mikä aina sisältää hyviä uutisia."

ArkkiEnkeli Mikael sanoo, että kyse ei ole siitä, mitä ongelmia käsittelette, vaan se on tärkeää, MITEN käsittelette niitä. 
 
Rakkauden pohjalta eläminen ei merkitse ongelmattomuutta, mutta se merkitsee sitä, että voitte lähestyä niitä Rakkaudella, ja näin parannatte ne nopeasti ja taianomaisesti. 
 
ENKELIEN UUDEN VUODEN VIESTI
Kirjoittanut ja kanavoinut Doreen Virtue (spiritlibrary.com)
2.1.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: