ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Rakkauden Ihmeitä Tekevä Voima


ArkkiEnkelit elävät sitä varten ja ovat olemassa, että he voisivat Meitä auttaa, niin kuin se on Meille itsellemme parasta ja hyväksi. 

ArkkiEnkeleiden suurin ja korkein päämäärä on Auttaminen. Heidän tarkoitus on helpottaa Elämäämme. Silloin Me ymmärrämme, ettei Elämämme milloinkaan ole Meille yhdentekevä vaan erittäin tärkeä ja täydellinen.

Aina kun ArkkiEnkelit Meitä ja Elämäämme helpottavat, tulee se olemaan Meidän Elämämme IHME. IHMEITÄ Me tulemme kokemaan vielä niin paljon, että sitä itsekin ihmettelemme.
ArkkiEnkeleiden Valaistus tulee Jumalalta, joka on antanut heille Elämän toisella puolella / tasolla (taivaassa). Heidän valaistus on osa sitä Valaistusta, joka Jumalalla on. Valo-olentoja on muitakin kuin vain Enkelit ja ArkkiEnkelit.

Meidän on oltava itsellemme kuuliaiset, sillä se on ainoa oikea tapa saada tietoa ArkkiEnkeleistä sekä muun Maailmankaikkeuden Elämästä sillä tavalla, että sen voimme ymmärtää ja hyväksyä. 

Siis ajatelkaamme itse miten uskomme ja mihin. Kuuntelemalla Sydämemme ääntä ja Sielumme sanomaa, Meille kyllä selviää se, mitä ArkkiEnkelit ovat ja mihin he uskovat. Enkelit eivät halua meille pahaa. Ainoastaan hyvää ja silloin ymmärrämme, miten He Meitä haluavat auttaa kaikessa mahdollisessa ja mahdottomassakin. 

Samoin on laita koko Maailmankaikkeuden suhteen. Kun meille selviää myös muun Maailmankaikkeuden Elämän tarkoitus, emme enää voi pelätä sitäkään. Vaan Rakastamme Elämäämme sen kaikissa eri muodoissa. Elämämme on YHTÄ.

Kun ArkkiEnkeleiden Elämään tutustumme, niin silloin tutustumme myös Omaan Elämäämme.

Silloin kun olemme valmiit ArkkiEnkeleitä kohtaamaan, niin silloin heillä on lupamme meille näyttäytyä. ArkkiEnkelit ovat olemassa joka tapauksessa, vaikka emme vielä ArkkiEnkeleitä ole nähneetkään. He eivät voi Meitä auttaa ilman Uskoamme.

ArkkiEnkeleillä täytyy olla Usko ja Luottamus siihen, että He voivat ja saavat Meitä auttaa. Usko ja Luottamus tulevat siitä käsityksestä, että Me olemme valmiit heidän apuaan vastaanottamaan. Se apu on Meille erittäin tärkeää.

ArkkiEnkeleiden Usko ja Luottamus Meidän Elämäämme kohtaan lähtee siitä, että aina He Uskovat Rakkauden Ihmeitä tekevään Voimaan. Kun He sitä elävät todeksi, niin silloin He voivat antaa myös Meille OMIA IHMEITÄÄN, joista ymmärrämme Elämän olevan osa suurempaa Kokonaisuutta.
ajatuksiani Enkeleistä
Soile Raunio´n kirjojen siivittämänä 

1 kommentti:

SeijaTuulikki kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.