ENKELTEN VALTAKUNTA 3.6.2011 (11:11)

LUKIJANI, OLENNAINEN OSA ENKELTEN VALTAKUNTAA

Lukijani, olennainen osa Enkelten Valtakunnan kokonaisuutta :)

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Avautuminen Kanavoinnille


* ohjenuoria auttamaan Teitä Kommunikoimaan Korkeamman Itsenne, Henkioppaidenne ja Enkeliauttajienne kanssa
* Ronna Herman, ArkkiEnkeli Mikaelin ylivalaisemana
 
Telepatia tai kanavointi on kommunikointia ilman sanoja tai ajatussiirtoa, mielestä mieleen ilman muita keinoja kuin tunnetut aistit. 
Voit päästä vain niille Värähtelytasoille, joiden kanssa Sinä ja Energiapuumerkkisi on Yhteensopiva. 
Tästä syystä on erittäin tärkeää, että on käynyt läpi puhdistumis- ja selkeytymisprosessin saavuttaakseen tasapainoisemman ja harmonisemman olotilan mentaali- ja tunnekehossa.
 
Ajoittain ja siirryttäessä suuresta aikakaudesta toiseen Kosminen Laki sallii Ylösnousseiden Mestareiden, Enkeliulottuvuuden olentojen ja Henkisen hierarkian tulla "verhon" läpi ja ottaa yhteys valikoituihin ihmisrodun "heränneisiin" jäseniin. 
On ilmaistava valmiutensa ja halunsa olla vuorovaikutuksessa näiden ihmeellisten, kehittyneiden olentojen kanssa, sillä ne eivät loukkaa vapaata tahtoasi. 
Silloin kun keskität huomiosi tiettyyn Mestariin, Enkeliin tai Valo-olentoon, hän on välittömästi tietoinen Sinusta ja reagoi. Mitä voimakkaampi, vilpittömämpi ja vakaampi halusi on, sitä enemmän Säteilyään Hän Antaa Sinulle.
 
Suojelusenkelisi, Henkioppaasi ja Opettajasi yrittävät kaikin tavoin Auttaa Sinua Vastaanottamaan niitä Viisauden Korkeampia Taajuuksia, jotka ovat kriittisiä näinä aikoina. 
He pyrkivät saamaan huomiosi voimistamalla Valoa Solaarivoimakeskuksessasi ja lopulta Pyhässä Sydämessäsi. Olet odottanut vuosisatojen ajan kutsua kommunikoida tietoisesti Ylösnousseiden Mestareiden ja Enkeliulottuvuuksien kanssa ja myös he ovat odottaneet kärsivällisesti tätä aikaa.
 
TÄSSÄ ON MUUTAMIA TAPOJA NOPEUTTAA TEHOKKAAKSI JA SELKEÄKSI KANAVAKSI TULEMISTA:
 
Jokaisella on ainakin yksi elämänaikainen Suojelusenkeli ja joskus useampia. 
Sinulla on erilaisia Oppaita, kun edistyt monitasoisten Ulottuvuuksien Läpi. Sinun täytyy pystyä nostamaan Tietoisuuttasi Yhteensopivaksi Oppaidesi ja Opettajiesi tason kanssa. Myös he alentavat taajuuttaan vähän, harmonisen tason saavuttamiseksi.
 
Sinun on opittava keskittämään huomiosi.
 
Sinun on opittava hiljentämään mielesi ja saamaan omat ajatuksesi pois tieltä, jotta voit olla vastaanottavainen oppaidesi ja opettajiesi ajatuksille ja opastukselle.
 
Sielusi/Korkeamman Itsesi ja Kanavoitavan Olennon välillä on oltava sopimus.
 
Valo-olennot eivät koskaan loukkaa vapaata tahtoasi.
 
Oppaasi Auttavat Sinua saamaan sopivan Taajuustason antamalla Sinulle "energiapuuskan", mikä saa Sinut tuntemaan olosi Energiseksi ja saattaa antaa Sinulle tunteen Laajentumisesta, erityisesti päässä, kun pääset Korkeammille Energiatasoille.
 
Kanavointi luo suuremman tunteen tajuamisesta.
 
Kanavointi on nopeutettu polku henkiseen kasvuun.
 
Oppaasi eivät anna Sinulle ratkaisuja oppitunteihisi. Kuitenkin he antavat sinulle vaihtoehtoja ja kenties laajemman näkemyksen tilanteesta.
Korkeammat Oppaasi eivät ennusta tulevaisuutta, sillä Sinulla on vapaa tahto ja on liian monia muuttujia. 
Kuitenkin he voivat osoittaa voimakkaimman "todennäköisen tulevaisuuden" tietyssä tilanteessa ja auttaa sinua tekemään viisaimman päätöksen suurimmaksi hyväksi.
Vahvistamme päättäväisyyttänne, innostamme Teitä ja Sytytämme Sydämenne Pyhän Luomistulen Liekkeihin, kun kuljette Valaistumisen Polkua. 
Tietäkää, että Rakkautta, Valoa ja mittaamattomia Siunauksia Säteillään ikuisesti jokaiselle Teistä Isä/Äiti Jumalamme Sydämestä.
 
Olen ArkkiEnkeli Mikael.
 Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Joulukuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: